Investering

Hoe werkt het?

Investering

“It’s not your job to be ‘photogenic’ or ‘good in front of a camera’. It’s my job to help you through your entire photo shoot and to show you the most beautiful photos you have ever seen of yourself.”

 

Prijzen & veelgestelde vragen:

Is haar en make-up inbegrepen?

JAZEKER! Jouw fotoshoot zal starten met een volledige professionele haarstyling en make-up sessie om jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.

Wat doe ik aan tijdens de fotoshoot?

Jij gaat op de foto in 3-6 verschillende outfits. Elke outfit zal iets anders uitstralen. Ik wil je dan ook adviseren om dat je alles meeneemt waar jij je heel mooi in voelt. Wat is handig om rekening mee te houden?

Draag iets met een wijde hals of iets wat je zo open kunt knopen als je naar de studio komt. Dit zal het makkelijker maken bij jouw eerste kledingkeuze om te wisselen van kleding zonder jouw make-up of haar in de war te brengen.

Denk er aan: Textuur doet het vele malen beter op foto’s dan printjes. Prints trekken de aandacht weg van jou als persoon. Textuur doet het daarentegen fantastisch op foto’s. Denk hierbij aan: kant(dit doet het fantastisch op foto’s, zijde, chiffon, gebreide truien/vesten, leren jasje, velvet, bont, spijkerstof. Vooral kant is fantastisch op foto’s. Mocht je nu toch echt met een printje willen: houd het printje dan zo rustig mogelijk en combineer het met iets rustigs zodat de print niet de aandacht van jou weg haalt.

Neem lekker veel variatie mee. In principe fotograaf ik je in 3-6 verschillende outfits, maar neem maar veel meer mee. En soms doen dingen het super goed op foto’s terwijl je ze normaal buiten nooit zal dragen. Dus misschien doe je wel iets aan wat je van te voren totaal niet had bedacht. 

Wat is inbegrepen bij de fotoshoot/sessiekosten?

Een persoonlijke belafspraak waarbij we al jouw wensen doornemen en de voorbereiding doorspreken

Een passende haarstyling en make-up sessie door een van onze professionele visagistes/haarstylistes.

Een onvergetelijke ervaring in onze studio met coaching in alle poses die flatterend werken en jou op je mooist eruit laten zien vol zelfvertrouwen. Een ervaring die je op z’n minst 1x in je leven meegemaakt wil hebben.

Een persoonlijke Revealsessie om jouw portretten bewerkt en al te bewonderen (deels afgedrukt en deels online) om jouw sterke essentie te herondervinden in deze mooie foto’s. Je neemt alleen de foto’s af die jij mooi vindt.

Hoe kan ik mij het best voorbereiden op de fotoshoot? 

We hebben natuurlijk allemaal onze eigen routine om ons voor te bereiden. Voor een fotoshoot is mijn advies om nu ook om de details te letten. Haar, nagels, ontharen, huid, tanning. Dit zijn onze adviezen:Look, each of us has our own routine but when you’re preparing for any kind of photo shoot you really do need to consider the details. Hair, nails, waxing, skin, to tan or not to tan, etc. These are our recommendations:

Haren knippen en kleuren: het is handig om dit 10-14 dagen voor jouw fotoshoot te plannen. Dit geeft jouw haar de tijd om goed in model te raken in de nieuwe stijl.

Nagels: Verzorgde handen kunnen echt een verschil uitmaken. Dus laat je nagels doen of  misschien doe je dit liever zelf. Jouw handen en vaak ook voeten zullen op de foto komen, dus dan wil je wel dat het er verzorgd uit ziet. We adviseren om weg te blijven bij felle kleuren, maar jij weet vast wat het beste voor jou werkt. Kun je niet beslissen? Ga dan voor een naturel look: als ze maar netjes en verzorgd er uit zien. T

Ontharen: niet vergeten…. en mocht je soms een allergische reactie krijgen, calculeer dat dan ook in.

Bruin op de foto en lekker zongekleurd? Mijn advies is om het NIET te doen. Het toont vaak minder mooi op foto’s en laat je juist ouder lijken.

Ik ben behoorlijk bewust over mijn uiterlijk en ik heb het gevoel dat ik eerst wil afvallen voor de fotoshoot, wat zal ik doen?

Als moeder van 2 kinderen en inmiddels de 40 gepasseerd, begrijp ik volledig dat jij je er op je best op wil komen te staan. Maar onthoudt vooral dat je nu goed bent zoals je bent en je niet perse hoeft af te vallen. Ik weet allerlei poses waardoor ik rekening houd met flatterende foto’s ongeacht hoe slank je wel/niet bent. Ik zal je zo strategisch poseren dat jij er altijd flatterend op komt te staan. Iedereen -jong en oud, alle maten, vormen en leeftijden- kan dit doen. Deze fotoshoot is er voor gemaakt om je hoogtepunten naar voren te laten komen en jouw schoonheid van binnenuit te laten stralen.

Hoeveel gaat mij dit kosten?

Een complete fotoshoot is inclusief een kennismakingsgesprek vooraf, de voorbereiding met behulp van een moodboard, evt. zoomgesprek als je hulp nodig hebt voor de styling, 1 tot 1,5 uur visagie en haarstyling, de shoot zelf waarbij je in 3-5 verschillende outfits op de foto gaat en een persoonlijke revealsessie € 290.

Producten schaf je los aan tijdens de revealsessie. Je bent hierbij niks verplicht, want je neemt alleen de foto’s mee waar je compleet verliefd op bent.

Je kunt een Fine Art-print in dubbelzijdig passe-partout los verkrijgen voor €275 incl. bijbehorend digitaal bestand. Deze kun je zo bijvoorbeeld neerzetten op een fotoplank. Hoe meer je afneemt, hoe goedkoper ze per stuk worden.

Wil je liever een foliobox met fine art foto’s of wall art (kunst voor aan je muur) of liever een album? Wall-Art zoals acrylglas in een baklijst, acrylglas in aluminiumlijst of een afdruk op Fine Art Papier ingelijst en wel achter museumglas is al mogelijk vanaf €550.

Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

Jij bepaalt zelf het eindbedrag afhankelijk van wat je wensen zijn. Je bent niks verplicht. Je hoeft geen keuze vooraf te maken, pas bij de reveal kies je alleen de foto’s waar jij helemaal verliefd op bent. Bij alle producten ontvang je tevens het bijbehorende digitale bestand. De eindprijs bepaal je dus totaal zelf.

Je hebt de keuze uit diverse hoogwaardige producten. Je kunt ook kiezen voor wall-art zoals dibond, afgedrukt op Fine Art papier in een prachtige houten lijst (zwart, wit of houtkleur)of ga je liever voor een artbox met houten of aluminium-rand? We zorgen voor een product helemaal gemaakt zoals jij het wil. Ik zal je dan ook hier volledig mee helpen. 

– Make over voor 1 persoon is inbegrepen. Daarna per persoon +€75

– Zodra je de foto’s hebt afgenomen, is het niet meer mogelijk om ze te ruilen of terug te brengen.

– Er zit geen prijsverschil tussen losse digitale bestanden en Fine Art print incl. bijbehorend digitaal bestand.

– We hebben de mogelijkheid tot gespreid betalen, waarbij  je jouw product zal ontvangen nadat het volledige bedrag is voldaan. 

Hoe boek je jouw sessie?

Via de contact pagina van deze website.

Boudoir: zijn er echt mensen die dit doen?

Absoluut. Er zijn zoveel aspecten die horen bij boudoir fotografie. De meeste vrouwen doen het om te vieren dat ze er volledig mogen zijn. Dat ze accepteren hoe ze er uit zien. En ja… natuurlijk laat ik jouw pluspunen sterk naar voren komen. Het werkt enorm goed voor je zelfvertrouwen om jezelf op deze manier te zien. Om jouw vrouwelijkheid te omarmen en jouw schoonheid te herdefiniëren. Het zijn eigenlijk hele mooie artistieke beelden van jezelf, waarbij je toevallig wat minder kleding aan hebt. Er is absoluut niks ordinairs aan.

Wat doe je daarna nog aan de foto’s?

Ah retoucheren. Mijn werk als fotograaf en artiest is  om niet alleen de meest mooie foto’s die je ooit van jezelf hebt gezien te maken, maar om er mooie kunstwerken van te maken. Ook is het mijn werk om jou absoluut fantastisch te laten voelen in jouw portretten. Er zijn vele manieren die leiden tot mooie beelden en een daarvan is Photoshop. Ik zal absoluut niet iemand anders van je maken. Ik laat je ook alleen in poses staan of zitten die het beste in jou naar boven halen. Het nabewerken is om er een kunstwerk van te maken die past bij jouw moodboard waar jij de fotoshoot mee in ging. Zal ik je 10 jaar jonger maken? Nee. Zal ik je 20 kilo slanker laten lijken? Nee. Maak ik jouw huid egaler en verwijder ik bepaalde niet flatterende schaduwen? Ja. Ik haal rimpels niet weg (die hebben we tenslotte verdiend) met ik verlicht wel de schaduwen in die rimpels.

Wat als ik alleen digitale bestanden wil?

Digitale bestanden horen altijd bij een product en zijn niet los verkrijgbaar. Dit omdat ik er in geloof dat een foto meer waarde heeft zodra hij geprint is. En ik wil je laten zien dat hoogwaardige prints echt een verschil uitmaken.

Stel je voor dat je een foliobox  hebt met 8 prints van 20×30 in passe-partouts van 30×40, dan zullen de digitale bestanden hetzelfde formaat zijn. Dit geldt ook voor als je een wall-art besteld in de maat 70×105 cm, de print die daarbij hoort zal dan ook in het formaat 70×105 cm zijn.

Wat houdt een reveal-afspraak in?

Ik werk niet met online galleries. Ik nodig je daarom ook uit binnen 3 weken na de fotoshoot om naar de studio te komen. Jij ziet dan de uitgekozen selectie, volledig bewerkt zodat je gelijk het eindresultaat zult zien. Jij zult dan beslissen welke afbeeldingen jij echt verliefd op bent en op wat voor manier jij ze wil ontvangen. Wil je iets prachtigs aan de muur? Dan help ik je met het kiezen van het materiaal en de mogelijke opties en maten. Ook hebben we prachtige folioboxen van hoogwaardige prints in dubbelzijdige passe-partouts die je zo neer kunt zetten of kunt laten inlijsten. Wil je een collectie aan de muur? Of juist een album? Ik kan je allerlei mogelijkheden laten zien. Jij neemt alleen maar af waar jij verliefd op bent. Niks meer, en niks minder.

 

 

Fotografeer je ook newborns of families?

Onze specialisatie ligt in het fotograferen van vrouwen met diegene die ze lief hebben.

Familie Fotografie: we fotograferen eerst een beautysessie met de moeder en de rest van het gezin komt pas de laatste 30 minuten erbij. De ervaring dat vooral kinderen niet zo’n lange spanningsboog hebben voor een uitgebreide fotoshoot en een half uur is dan lang genoeg voor ze om het leuk te houden. Het is eerst tijd voor de moeder om gepamperd te worden. We maken eerst prachtige portretten van jou en aan het einde komt pas de familie voor een paar familie-foto’s. Zo kan iedereen ervan genieten. 

Kinderen/tieners: Zeker weten! Ik vind het heel leuk om kinderen te fotograferen! We kunnen in de studio fotograferen, maar ook buiten.

Newborn fotografie: NEE. Ik doe niet aan newborn-fotografie. Niet meer althans.

Mannen: Jazeker. Dat vind ik heel leuk om te doen.

Hoe werkt het met annuleren?

Zodra de fotoshoot gepland staat, dan zijn annuleren geaccepteerd tot 14 dagen voor de fotoshoot. Mocht het binnen die 2 weken geannuleerd worden, dan houden we een bedrag van €100 aan om het te verzetten naar een andere datum. Waarom? Omdat we de datum echt voor jou gereserveerd houden en we dan ook niks anders zullen plannen tijdens jouw fotoshoot. Ook boeken we van te voren al de haarstyliste en visagiste, ook zij houden rekening hiermee in hun agenda en zullen dan geen ander werk inplannen. Natuurlijk, we snappen het als er echt iets onoverkombaars tussen komt, en in sommige gevallen houden we dan niet die €100 aan toch vinden we dit beleid wel belangrijk zodat we geen last minute annuleringen krijgen.

Bewaar je de digitale bestanden?

Ik hou van mijn kunst. En, ik zou willen zeggen dat ik ieder bestand zou bewaren van elke klant, maar simpelweg doe ik dat niet. Waar ik van hou, dat print ik. Ik hou ervan om mijn werk tastbaar te zien hangen, het in mijn handen te houden. Vier weken na jouw bestelsessie en het afleveren van jouw producten, verwijder ik de beelden die niet zijn afgenomen.

Hoe lang duurt het na de reveal voordat ik mijn producten in handen heb?

Hangt van het product af. Het varieert van 2-4 weken.

Waar is het?

Onze studio zit in Heerhugowaard. Toch komen er klanten uit het hele land en soms zelfs uit België of Duitsland.

  • Kan ik de foto’s zelf printen?

    Elk portret dat je hebt afgenomen, hoort een corresponderend digitaal bestand bij in dezelfde maat als afgenomen. Deze kun je in dezelfde maat, dus vele malen printen. Grotere bestanden zullen afgenomen moeten worden in onze studio.

    Hoe ver van te voren moet ik boeken?

    Dat hangt een beetje af van de tijd van het jaar. Maar mijn advies is om rekening te houden met minimaal 3 weken vooraf.

 

HIGH QUALITY WALL ART

Waarom:

Als fotograaf wil ik alle zorg uit handen nemen en zorgen dat jij de wall art producten krijgt die het beste bij jouw interieur passen. Er is van alles mogelijk:

– Galerie-lijst waarbij jouw foto is afgedrukt op Fine Art papier met prachtig museumglas, zodat de foto het mooist tot zijn recht komt  

– Foto groot afgedrukt achter acrylglas in een baklijst met schaduw-voeg: mogelijk in allerlei houtsoorten passend bij foto en interieur

– Foto groot afgedrukt achter acrylglas met een dunne aluminium rand in de kleur zilver of zwart

– Diverse andere mogelijkheden om alles naar wens te creëren. Samenwerking met een lijstenmaker is ook mogelijk. 

“Your Uniqueness. Your Beauty Legacy. LET US CREATE MAGIC.”

– Corine de Ruiter

Contact

Contact