“It’s not your job to be ‘photogenic’ or ‘good in front of a camera’. It’s my job to help you through your entire photo shoot and to show you the most beautiful photos you have ever seen of yourself.”

Prijzen

 

Is haar en make-up inbegrepen?

JAZEKER! Jouw fotoshoot zal starten met een volledige professionele haarstyling en make-up sessie om jouw natuurlijke schoonheid nog meer naar voren te laten komen.

 

 

Wat doe ik aan tijdens de fotoshoot?

Omdat elke fotoshoot en alle mensen totaal verschillend zijn, zullen we van tevoren via de telefoon dit bespreken aan de hand van de wensen die jij aangeeft. Ik zal je aanwijzingen geven over hoeveel kledingsets je meeneemt en wat voor kleding. En geloof me maar:  “We’ve got your back, we know what beautiful looks like!

 

 

Wat is inbegrepen bij de fotoshoot/sessiekosten?

  • Een persoonlijke belafspraak waarbij we al jouw wensen doornemen en de voorbereiding doorspreken

  • Een passende haarstyling en make-up sessie door een van onze professionele visagistes/haarstylistes.

  • Een onvergetelijke ervaring in onze studio met coaching in alle poses die flatterend werken en jou op je mooist eruit laten zien vol zelfvertrouwen. Een ervaring die je op z’n minst 1x in je leven meegemaakt wil hebben.

  • Een persoonlijke Revealsessie om jouw portretten bewerkt en al te bewonderen (deels afgedrukt en deels online) om jouw sterke essentie te herondervinden in deze mooie foto’s. Je neemt alleen de foto’s af die jij mooi vindt.

 

Hoe kan ik mij het best voorbereiden op de fotoshoot? 

Maak vlak van te voren een afspraak bij de kapper, zodat je haar er mooi uit ziet. Verzorgde handen, voeten, huid, wenbrauwen en onthaarde benen werken allemaal mee om te zorgen voor de allermooiste foto’s. Gun jezelf die tijd vooraf.

 

 

Ik ben behoorlijk bewust over mijn uiterlijk en ik heb het gevoel dat ik eerst wil afvallen voor de fotoshoot, wat zal ik doen?

Als moeder van 2 kinderen en inmiddels de 40 gepasseerd, begrijp ik volledig dat jij je er op je best op wil komen te staan. Maar onthoudt vooral dat je nu goed bent zoals je bent en je niet perse hoeft af te vallen. Ik weet allerlei poses waardoor ik rekening houd met flatterende foto’s ongeacht hoe slank je wel/niet bent. Ik zal je zo strategisch poseren dat jij er altijd flatterend op komt te staan. Iedereen -jong en oud, alle maten, vormen en leeftijden- kan dit doen. Deze fotoshoot is er voor gemaakt om je hoogtepunten naar voren te laten komen en jouw schoonheid van binnenuit te laten stralen.

 

 

Hoeveel gaat mij dit kosten?

De shoot is incl. visagie en haarstyling, de shoot, een persoonlijke revealsessie € 290. Je kunt een Fine Art-print in dubbelzijdig passe-partout los verkrijgen voor €275 incl. bijbehorend digitaal bestand. Deze kun je zo bijvoorbeeld neerzetten op een fotoplank. Hoe meer je afneemt, hoe goedkoper ze per stuk worden. Wil je liever een foliobox met fine art foto’s of wall art (kunst voor aan je muur) of liever een album? Wall-Art zoals dibond, een artbox of een afdruk op Fine Art Papier ingelijst en wel achter museumglas is al mogelijk vanaf €550 en ik heb folioboxen vanaf €1490. Jij bepaalt zelf het eindbedrag afhankelijk van wat je wensen zijn. Je bent niks verplicht. Je hoeft geen keuze vooraf te maken, pas bij de reveal kies je alleen de foto’s waar jij helemaal verliefd op bent. Bij alle producten ontvang je tevens het bijbehorende digitale bestand. De eindprijs bepaal je dus totaal zelf. 

Je hebt de keuze uit diverse hoogwaardige producten. Je kunt ook kiezen voor wall-art zoals dibond, afgedrukt op Fine Art papier in een prachtige houten lijst (zwart, wit of houtkleur)of ga je liever voor een artbox? We zorgen voor een product helemaal gemaakt zoals jij het wil.

– Make over voor 1 persoon is inbegrepen. Daarna per persoon +€75

– Zodra je de foto’s hebt afgenomen, is het niet meer mogelijk om ze te ruilen of terug te brengen.

– Er zit geen prijsverschil tussen losse digitale bestanden en Fine Art print incl. bijbehorend digitaal bestand. 

– We hebben de mogelijkheid tot gespreid betalen, waarbij  je jouw product zal ontvangen nadat het volledige bedrag is voldaan. 

 

 

Hoe boek je jouw sessie?

Via de contact pagina van deze website.

 

Hoogwaardige afdrukken in dubbelzijdige passe-partouts in een bewaardoos

Zodat je je foto's steeds op een andere plek kunt neerzetten, verwisselen en altijd goed bewaard blijven.

Dibond

Waarom:

Foto's als afdruk op alu-Dibond komen door het weglaten van een voorzetglas bijzonder puur en authentiek over. Het 3 mm dikke composietmateriaal alu-Dibond bestaat uit drie lagen: twee platinumwit gecoate aluminiumplaten omsluiten een kern van zwart polyethyleen. De zijkant van de platen is eveneens zwart. De stabiliserende basisplaat heeft een gering eigen gewicht en is daardoor ook geschikt voor foto's in groot formaat. Gelamineerd met een dunne en robuuste folie is uw foto op alu-Dibond als fotoafdruk zonder blaasjes afgewerkt en effectief beschermd.
- UV-laminering
- Aluminiumlaag
- Kunststofkern
- Aluminiumlaag

Fotoafdrukken op alu-Dibond zijn ware klassiekers: ze zijn eenvoudig, niet opdringerig, doen modern aan en hebben toch een tijdloos design. Je zou bijna kunnen zeggen: ze vallen bij iedereen in de smaak. Wat niet wil zeggen dat u alledaagse waar bestelt – afwerkingen op alu-Dibond zijn hoogwaardige kwaliteitsproducten.

 

 

Dibond met acryl

Waarom:

Mat acrylglas voor uw foto: presentatie zonder reflecties
Uw foto als acrylglasfoto met mat oppervlak is bijzonder geschikt voor ruimtes met een sterke lichtinval. Het licht wordt geabsorbeerd en spiegelingen worden voorkomen. De stabiele achterwand uit alu-Dibond garandeert blijvende stabiliteit en houdbaarheid.
Foto's achter mat acrylglas zijn uit verschillende componenten samengesteld. Uw foto als afdruk wordt onder mat, 2 mm dik acrylglas afgewerkt, aan de achterkant met een 3 mm dikke alu-Dibond plaat gestabiliseerd en met blijvend elastische silicone afgedicht.
- Mat acrylglas in 2 mm dikte
- Echte fotoafdruk & blijvend elastisch silicone
- Stabiele alu-Dibond achterwand

Galerie lijsten met museumglas of juist acrylglas in baklijst?

De galerielijst met passe-partout is uiterst geschikt voor het presenteren van tijdloze portretten en van zwart-wit-opnamen. Wij maken alles voor u en exact naar wens. Een ding kunnen wij beloven: lijst en passe-partout worden nauwkeurig en exact passend voor uw foto geleverd. Geef uw foto's de lijst die zij verdienen: alleen het beste. Op Hahnumühle fotopapier en museumglas: alleen het beste van het beste om uw foto mooi uit te laten komen.

Of ga je voor een moderne look met een foto achter 3 mm acrylglas en dan met of zonder baklijst er omheen?

Alles is mogelijk. Er is van alles aanwezig in de studio om te kijken wat past bij uw interieur.

wall art zwarte baklijst

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard