Body acceptance en empowering self love:

In 2023 fotografeer ik 30 vrouwen voor dit project: Every woman empowering self love-boost.

En wie weet wil jij dit wel samen doen met een vriendin, je moeder, je dochter of wie dan ook… Je kunt dit ook zien als ” a girls day out!” 

 

 

Je bent er inmiddels achter dat je er niet meer uitziet zoals toen je 18 was… Toen maakte je je druk en achteraf vraag je je af waarom jij je op die leeftijd ooit onzeker hebt gevoeld. Nu ben je zoveel wijzer en komt je schoonheid niet alleen meer van buiten, maar vooral meer van binnen uit. Je hebt meer zelfvertrouwen, je bent veel bewuster van jezelf en dat straal je nu ook uit. Dat je er mag zijn zoals je bent. 

 

“Beauty begins the moment you decide to be yourself” Coco Chanel.

 

En nee…. je hoeft geen maatje 36 te hebben en volledig strak in je vel te zitten om toffe foto’s van jezelf te kunnen laten maken. Je bent mooi zoals je nu bent en het wordt tijd om dat volledig te gaan omarmen. Tijdens de fotoshoot zul jij je gaan voelen als een model, want het gaat er om dat jij laat zien wie je bent met zelfvertrouwen en dan zul je de schoonheid vanzelf terug zien in de foto’s… en dat zullen vet coole foto’s worden! Ik zal je uitleggen wat flatterende poses zijn, zodat jij er op je mooist op komt te staan…. 

 

Ik ben op zoek naar vrouwen die zichzelf weer mooi willen voelen en zich weer in hun kracht voelen staan. Daar staat geen specifieke leeftijd voor, want iedere leeftijd heeft zijn eigen kracht en schoonheid. 

 

 

Ook als ik vanuit mezelf spreek, dan besef ik dat ik er niet meer uitzie zoals toen ik 20 was, maar dat vind ik totaal niet erg. Het lijkt wel alsof het steeds minder belangrijk wordt wat een ander van je vindt en steeds meer de kracht vanuit jezelf vindt. Ja, ik heb imperfecties, maar die accepteer ik nu volledig en ze horen bij mij. Net als alle rimpels en wijsheden die ik heb opgedaan in het leven…

 

Hoe fijn is het als je kunt vieren dat je dit punt hebt bereikt en dat je trots bent op jezelf en jezelf accepteert zoals je bent. Ik zou dat heel graag met jou willen vastleggen in het feit dat jij nu viert wie je werkelijk bent en dat jij mag stralen. Eindelijk de ervaring om model voor 1 dag te mogen zijn en je mooi te voelen… 

 

Iedereen die voor de fotoshoot komt, is nerveus.. “Wat nou als het net bij mij niet lukt?” is vaak een gedachte die door iemands hoofd heen speelt… Geloof mij: Ook jij gaat prachtig op de foto staan! Elke keer weer zie ik een transformatie gebeuren tijdens de fotoshoot.. de start waarbij je niet weet hoe je moet staan en kijken naar de camera… en tegen het einde van de fotoshoot beweeg je en voel je je als een model en weet je wat de goede poses zijn… En echt wel dat ook jij prachtig op de foto kunt staan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefonisch consult

Hierin bespreken we wat je allemaal meeneemt naar de studio, de voorbereiding en in welke stijl je gefotografeerd wil worden.

Visagie

Professionele Visagie door een van onze specialistische make-up artiesten voor je “camera ready look” op de dag van je fotoshoot.

Speciaal voor jou, om je te verwennen en te laten stralen.

Fotoshoot

Een fotosessie van 60 minuten voor de camera. Je gaat het ervaren en enorm genieten. Ik leid je er zodanig doorheen dat je je als een topmodel zal voelen.

Hoezo……………. niet fotogeniek? Iedereen kan mooi op de foto staan en ik zal je helemaal uitleggen hoe, zodat jij alleen maar hoeft te stralen… 

Bestel afspraak

Binnen drie weken na de shoot kom je terug naar de studio om je waanzinnige foto’s te bekijken. Je krijgt een foto bij de shoot. Dit is het moment om extra foto’s te bestellen. Je koopt alleen wat jij mooi vindt. 

“SELF LOVE & CONFIDENCE is so important, and often a battle for many women…

TOTAL VALUE WORTH OVER €715,

Design Consultation om je te helpen de juiste kleding te kiezen en een moodboard te maken om te bepalen hoe jouw fotoshoot eruit zal gaan zien

Een twee uur durende Professionele Fotoshoot t.w.v. €290

Een Fine Art print t.w.v. €275

Professional Hair & make-up artist(s) voor 1 persoon 

A Confidence Boost die simply “Priceless” is!

INVESTMENT IS ONLY €349,

 

KLAAR OM TE STRALEN?

Book nu snel je unieke fotoshoot en reserveer jouw consult om alles te bespreken. Er kunnen slechts 30 vrouwen meedoen. (Na deze 30 vrouwen zijn de sessiekosten €290 en kost een Fine Art print incl. digitaal bestand los €275) . Vul hier onder je gegevens in en vertel mij waarom jij mee wilt doen. Deze geweldige pré-campagne wordt natuurlijk ook zichtbaar op social media, dus ga je automatisch akkoord wanneer ik evt. before/after foto’s, de behind-the-scenes momenten en interviews, gebruik op respectvolle wijze om te laten zien wat deze geweldige ervaring dan inhoudt.

Ik zal zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om al jouw wensen door te spreken. 

13 + 4 =

Voorbeelden van vrouwen die jou voor zijn gegaan: