Empowering women-project

Hoe werkt het?

Every woman empowering-project

Body acceptance en empowering self love:

In 2024 zal ik 30 vrouwen fotograferen voor dit project: Every woman empowering self love-boost.

En wie weet wil jij dit wel samen doen met een vriendin, je moeder, je dochter of wie dan ook… Je kunt dit ook zien als ” a girls day out!” 

 

Je bent er inmiddels achter dat je er niet meer uitziet zoals toen je 18 was… Toen maakte je je druk en achteraf vraag je je af waarom jij je op die leeftijd ooit onzeker hebt gevoeld. Nu ben je zoveel wijzer en komt je schoonheid niet alleen meer van buiten, maar vooral meer van binnen uit. Je hebt meer zelfvertrouwen, je bent veel bewuster van jezelf en dat straal je nu ook uit. Dat je er mag zijn zoals je bent. 

 

“Beauty begins the moment you decide to be yourself” Coco Chanel.

 

En nee…. je hoeft geen maatje 36 te hebben en volledig strak in je vel te zitten om toffe foto’s van jezelf te kunnen laten maken. Je bent mooi zoals je nu bent en het wordt tijd om dat volledig te gaan omarmen. Tijdens de fotoshoot zul jij je gaan voelen als een model, want het gaat er om dat jij laat zien wie je bent met zelfvertrouwen en dan zul je de schoonheid vanzelf terug zien in de foto’s… en dat zullen vet coole foto’s worden! Ik zal je uitleggen wat flatterende poses zijn, zodat jij er op je mooist op komt te staan…. 

Ik ben op zoek naar vrouwen die zichzelf weer mooi willen voelen en zich weer in hun kracht voelen staan. Daar staat geen specifieke leeftijd voor, want iedere leeftijd heeft zijn eigen kracht en schoonheid. 

 

 

Ook als ik vanuit mezelf spreek, dan besef ik dat ik er niet meer uitzie zoals toen ik 20 was, maar dat vind ik totaal niet erg. Het lijkt wel alsof het steeds minder belangrijk wordt wat een ander van je vindt en steeds meer de kracht vanuit jezelf vindt. Ja, ik heb imperfecties, maar die accepteer ik nu volledig en ze horen bij mij. Net als alle rimpels en wijsheden die ik heb opgedaan in het leven…

 

Hoe fijn is het als je kunt vieren dat je dit punt hebt bereikt en dat je trots bent op jezelf en jezelf accepteert zoals je bent. Ik zou dat heel graag met jou willen vastleggen in het feit dat jij nu viert wie je werkelijk bent en dat jij mag stralen. Eindelijk de ervaring om model voor 1 dag te mogen zijn en je mooi te voelen… 

 

Iedereen die voor de fotoshoot komt, is nerveus.. “Wat nou als het net bij mij niet lukt?” is vaak een gedachte die door iemands hoofd heen speelt… Geloof mij: Ook jij gaat prachtig op de foto staan! Elke keer weer zie ik een transformatie gebeuren tijdens de fotoshoot.. de start waarbij je niet weet hoe je moet staan en kijken naar de camera… en tegen het einde van de fotoshoot beweeg je en voel je je als een model en weet je wat de goede poses zijn… En echt wel dat ook jij prachtig op de foto kunt staan!

Hoe werkt het nu verder?

stap 1: consult

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. Je komt bij mij in de studio (of telefonisch) en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij gefotografeerd wilt worden! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen. Wat wil je uitstralen als het gaat om zakelijke fotografie of wil je gewoon hele mooie foto’s van jezelf? Graag krijg ik een beeld van al jouw wensen.

 

stap 2: fotoshoot

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag (maar ‘s avonds een diner of feestje raad ik zeker aan, je zal prachtig gestyled onze studio verlaten!)
Ik fotografeer op maandag t/m vrijdag.. We beginnen in de ochtend rond 9.00 uur met de visagie en haarstyling. Dit zal ongeveer een uur duren. De sessie zelf duurt 1,5 tot 2,5 uur, waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.

 

stap 3: de reveal

 

Ongeveer drie weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”.

Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Het eindbedrag bepaal je dan ook zelf.  Hoeveel je mee wil nemen, bepaal je volledig zelf en je bent niks verplicht. Je neemt alleen mee waar jij volledig verliefd op bent. 

 Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

 

 

STAP 4: JOUW PRODUCT OPHALEN

Ongeveer 2 weken na de reveal (Foliobox 1 week, Wall-Art 2 weken) kom je terug naar de studio om jouw prachtige bestelling op te halen. Dit moment is altijd een cadeautje: het ultieme cadeau aan jezelf. Het moment dat je eindelijk jouw prachtige portretten in handen zult hebben. 

“SELF LOVE & CONFIDENCE is so important, and often a battle for many women…

Kennismakingsgesprek: om met elkaar kennis te maken en om te weten wat jouw wensen zijn tijdens de fotoshoot. Wat wil je uitstralen? Wat voor soort fotoshoot wil je gaan doen: boudoir, loveshoot, portret?

Moodboard maken: op Pinterest gaan we samen een moodboard maken om jouw fotoshoot vorm te gaan geven. Voor jou makkelijker om aan te geven wat je mooi vindt, omdat het altijd moeilijk is om dit onder woorden te brengen en voor mij makkelijker om me voor te bereiden op jouw fotoshoot. 

Kledingoutfits: Je gaat met meerdere outfits op de foto. Dus wat wil je uitstralen? Vrouwelijk, meisjesachtig, stoer, klassiek, elegant, sexy, stijlvol, blij, vrij enz… Jouw outfits kunnen dit bij jou versterken. Dus goed bedenken wat je wil uitstralen en bekijk je moodboard nog goed: wat voor outfits dragen ze eigenlijk op mijn zelfgekozen moodboard

Professionele haar en make-up voor 1 of 2 personen: jouw haar en make-up zal geregeld worden door een professionele Hair en make-up-artist. Ze zal eerst vragen naar wat je gewend bent om te dragen en zal met jou overleggen over wat het beste bij jou zal staan t.w.v. €150

Fotoshoot: Een twee uur durende professionele fotoshoot t.w.v. €290

Fine Art print t.w.v. €275 die je zo neer kunt zetten incl. het bijbehorende digitale bestand

A Confidence Boost die simpelweg “Priceless” is!

Kosten:  €349,-

 

KLAAR OM TE STRALEN?

Boek nu snel je unieke fotoshoot en reserveer jouw consult om alles te bespreken. Er kunnen slechts 30 vrouwen meedoen. Vul hier onder je gegevens in en vertel mij waarom jij mee wilt doen. Deze geweldige pré-campagne wordt natuurlijk ook zichtbaar op social media, dus ga je automatisch akkoord wanneer ik evt. before/after foto’s, de behind-the-scenes momenten en interviews, gebruik op respectvolle wijze om te laten zien wat deze geweldige ervaring dan inhoudt.

Ik zal zo snel mogelijk telefonisch contact met je opnemen om al jouw wensen door te spreken.

2 + 4 =

Hoe werkt het?

wat neem je mee?

Wat neem je mee?

Vooral heel veel kleding! Juist om de meerdere kanten van jezelf te laten zien.

 

Voor de vrouwen onder ons:

Tijdens het pre-consult hebben we alle details al besproken, van lingerie tot nagellak – en je krijgt een stylingguide wat je helpt de juiste kleding mee te nemen. Een goede kledingkeuze is van essentieel belang voor het uiteindelijke eindresultaat!

Nog even wat tips op een rijtje:

kies bij voorkeur voor luxe, zachte stoffen, zoals chifon en kant.

kies voor zachte tinten.

kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints.

dit is hét moment om te gaan shoppen: kies die mooie jurk waar je al tijden je zinnen op hebt gezet!

neem alles mee wat je wilt, en denk ook aan bijpassende lingerie.

 

Accessoires voor de vrouw

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen.
Bijvoorbeeld: beeldige oorbellen, een fantastisch mooie ring of misschien wel die bijzondere ketting van oma. Het kan een leuke aanvulling zijn op jouw foto’s.
Sluiten de kinderen aan het einde van de sessie aan voor wat foto’s samen? Voor kleine kinderen kan het dan handig zijn om hun lievelingsknuffel mee te nemen, maar deze haal je pas uit de tas op het moment suprême!

Visagie voor de vrouw

Wat is er leuker dan om jezelf eens helemaal te restylen? Bij elke sessie wordt de visagie en haarstyling door een professionele visagiste en styliste verzorgd. Wij werken samen met een vast team van visagisten en stylisten. Handig als je naar de studio komt zonder make-up en met schoongewassen droog haar. 

“Your Uniqueness. Your Beauty Legacy. LET US CREATE MAGIC.”

– Corine de Ruiter

fine art boudoir portret
Moody portretten zwart wit karaktervol
portret vrouw
portret vrouw
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
portret vrouw
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret

Waarom zou je meedoen aan dit project?

Contact

Contact