Before after

Heel veel vrouwen geloven niet dat ze mooi op te foto kunnen staan of dat ze niet fotogeniek staan…. Geloof mij… dat bestaat niet! Iedereen kan mooi op de foto staan!

Ik beloof je dat ik jou mooi op de foto kan laten staan…. En nee: daar hoef je geen model voor te zijn, 20 jaar voor te zijn en ook geen maatje 36 voor te hebben.

Ik help je door de hele fotoshoot heen en leg je uit hoe je het beste kunt poseren en hoe jij er op de mooist op kunt komen te staan… Ook vooraf wordt jouw haar en make-up gedaan zoals jij dat mooi vindt. En nee: als je nooit gewend bent om make-up te dragen, dan houden we daar absoluut rekening mee en blijven we ook dicht bij jezelf. Ik werk met 2 zeer professionele visagistes en haarstylistes die absoluut rekening met jouw wensen houden.

Ook qua kleding spreken we alles van te voren door en wat je het beste kunt doen als voorbereiding, zodat jij er op je mooist op komt te staan.

Ben jij er klaar voor? Om te stralen? Om eindelijk eens mooie foto’s van jezelf te zien? Om model te zijn voor 1 dag?

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard