Ervaringen van klanten die jou zijn voor gegaan:

Saskia:
“Ik wilde zo graag mooie foto’s van mezelf en dat is eigenlijk niet gelukt, want de foto’s zijn veel meer dan alleen maar mooi.. 
 
Corine is duidelijk, helder en vraagt door. Het eerste contact is heel fijn en ze komt haar afspraken na. Ze heeft een manier ontwikkelt waardoor
zij weet wat jij wilt en jij weet wat je nodig hebt voor de shoot. 
En wat was het leuk, de dag van de shoot, een heerlijke dag, met wat spanning in het begin. Maar al snel is het gewoon een heerlijk dagje uit. 
Opgemaakt worden door een professionele visagiste, kleding aan en weer uit en dan de poses, ik vond het super, heb volop genoten.
 
En dan de dag van de foto’s.., het ene wauw moment na de andere.. het was vreselijk moeilijk te kiezen. Maar met de hulp van Corine is het gelukt en nu heb ik prachtige foto’s aan de muur hangen.
 
Dank je wel Corine”
Astrid:
“Lieve Corine,
Mijn gedachten hoe maak ik mijn negatieve zelfbeeld tot een positieve……en daar kwam jou idee voorbij. Je zocht vrouwen die hun zelf weer mooi gaan vinden, zoals je aangaf
Ieder mens is mooi, ongeacht haar maat, kleur, rimpels. Ik dacht misschien is dit iets voor mij. Geen idee wat ik kon verwachten.
Zenuwachtig vol twijfel ging ik naar Corine.
Gelijk bij binnenkomst voelde dit als een warm bad. Een spontane vrouw, aardig, en vooral ze stelde je op je gemak. Mijn ongemakkelijke gevoel verdween vrij snel.
De visagiste ook erg aardig, en maakte mij op zoals ik ben. Dus niet zwaar onder de plakkaten , maar lekker naturel. Na het uitzoeken van de kleding, begon de shoot.
In het begin even zoeken naar de juiste houding, maar al snel onder de deskundige leiding van Corine kreeg ik er lol in. Mij spanning verdween en het werd een geweldige ervaring. Ik raad dit zeker aan .
Vanmorgen het resultaat mogen bekijken.
De selectie viel wat groter uit , want kiezen was niet makkelijk, zoveel moois.
Maar ook weer net haar hulp en visie een mooie collectie uitgezocht. Dit is een kado aan mezelf. Mijn zelfbeeld is hier zeker door verbeterd. Dank je wel Corine….dit had ik nodig.”
Nathalie:
“Normaliter heb ik geen enkel probleem met reviews geven of teksten schrijven, maar een lofzang is eigenlijk alleen nu van toepassing‼️
Corine is zo’n spontane en warme vrouw waar je je direct bij op je gemak voelt.
Ik ben absoluut niet voor model in de wieg gelegd en daarom ook extra blij met de foto’s 🥰 naast een fantastisch persoon is Corine ook een vakvrouw met een oog en hart om iedereen treffend op de foto te kunnen zetten!! Thanks Corine”

 

Mijn fotoshoot bij Corine, wat een geweldige ervaring was het.
Zenuwachtig en met een kop koffie kon ik in de stoel gaan zitten voor de make-up om daarna samen met aan de shoot te beginnen. Ik voelde me onzeker en ongemakkelijk, maar na wat bemoedigende woorden voelde ik de spanning wegglijden en met een lekker muziekje op de achtergrond gingen we aan de slag. Soms serieus, soms gierend van het lachen. Het is niet elke dag dat alles om jou draait en Corine neemt echt de tijd voor je.
En de foto’s? Die zijn nog mooier geworden dan ik had durven dromen.
Lieve Corine, dankjewel voor deze geweldige en onvergetelijke ervaring.
semi silhouet elegant boudoir zwart wit tijdloos
Maïté:
“Een fotoshoot bij Corine is echt een aanrader. Ik voelde me meteen comfortabel. Ik vind als je naar een fotograaf gaat dan wil je iets unieks, dat vind je bij Corine. Ze is getalenteerd en heeft een kunstig oog.”
 
Yvonne en Lisanne:
“Beetje zenuwachtig kwamen we bij Corine aan. Maar de spanning was al snel weg. Wat een lieve aardige vrouw. Alles was zeer professioneel en tot in de puntjes geregeld.  Mijn dochter en ik voelde ons echt op ons gemak.  Door de visagiste zijn we omgetoverd tot prachtige vrouwen. We hebben enorm genoten, zoveel aandacht. Het resultaat is verbluffend.  We zien er zo mooi uit! En we zijn het toch echt! Eindelijk mooie foto’s van mijn dochter en ons samen. Foto’s die goud waard zijn! Dankjewel voor deze mooie dag🥰”

Juliëtte:

“Ontzettend bedankt voor deze geweldige ervaring! Ik ben het gelukkigste meisje, vrouw, dame, kwetsbare en powervrouw op de wereld. Je bent echt fantastisch in je werk en vooral als mens. “

Dikke knuffel,

Juliëtte