Blogs:

De impact van een fotoshoot is enorm. Het zien van jezelf op z’n mooist geeft echt een boost aan je zelfverrtrouwen… Jij bent het die daar zo vol kracht en schoonheid op de foto staat. Jij en jij alleen. Na het jarenlang zien van slecht gemaakte kiekjes zijn de meeste vrouwen het een beetje kwijt geraakt. Kwijt dat je eigenlijk heel mooi bent en je begint je langzaam neer te leggen dat dat een gepasseerd station is. En dat is nou nergens voor nodig. Want iedereen is mooi en iedereen kan mooi op een foto staan. 

Wat doen wij:

Wij laten je mooiste kanten naar voren komen en je enorm op je gemak stellen… Laat die angst varen en durf te investeren in jezelf. In die boost. Want het is echt heel fijn om te zien dat je het mooiste bent als je in je kracht staat en als je je mooi voelt dat jij je dan ook krachtiger voelt.  

Precies dat is ons doel. 

Wall-Art

De impact die wall-art heeft, is echt enorm. Het dagelijks kunnen zien dat je er mag zijn, dat je het waard bent om aan de muur te mogen hangen. 

Soms hoor ik wel eens van klanten “Tja, ik had het er laatst met iemand over en zij vond het raar dat ik voor mezelf een fotoshoot ging doen”. De typische Nederlandse gedachte “Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” blijkt dus echt bij veel mensen diep geworteld te zijn. En het grappige is dat veel vrouwen boven de 40 daar steeds meer maling aan beginnen te krijgen. Zoveel jaren dat je nauwelijks op de foto stond en als je er al op stond, dan viel het onder de categorie “kiekje” en was het nog geen beeld waar je super trots op was. 

Ook valt me op dat als mensen er wel langzamerhand voor kiezen om wel gezien te mogen worden en dan ook zelfs met mooie artistieke portretten aan de muur te hangen… dat ook de vrouwen met de “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” langzamerhand steeds meer beginnen bij te draaien. En dat zij na een bepaalde periode toch ook wel zoiets willen hebben. Om voor het eerst in je leven onwijs mooi op de foto gezet te worden en dat je het ook gewoon waard bent om gezien te mogen worden. De ene vrouw wil het vastgelegd zien in artistieke beelden en de andere wil juist iets moois samen met een geliefde of met kinderen… Ieder zijn eigen wens. 

En als je wall-art vergelijkt met een digitaal bestand: wat heeft meer waarde? Een wall-art is een pronkstuk en het beeld heeft dan veel meer waarde voor iedereen dan dat het ergens op een harde schijf staat te verstoffen en er nauwelijks meer naar kijkt.