Fine Art Boudoir

Classy, vrouwelijk, stijlvol en als kunst

Wil jij mooie foto’s van je vrouwelijkheid zonder dat je er ordinair op staat… maar stijlvol, vrouwelijk en iets wat je als kunst aan de muur kunt hangen? Kom dan langs voor een Fine Art Boudoir Shoot… We besteden alle aandacht aan mooie stijlvolle foto’s en ik leg je alles uit over hoe jij er op je mooist op kunt komen te staan… Nee, je hoeft hier geen model voor te zijn en geen maatje 36 voor te hebben. Alle vrouwen zijn mooi van alle leeftijden. Ik zorg ervoor dat ik jou zo poseer dat jij er op je mooist op komt te staan.

Het draait om de moderne vrouw:

De moderne vrouw wil haar ware zelf zien. Ze wil voortbestaan in prachtige foto’s. Ze wil haar zelfvertrouwen zien en dat hoeft hem niet speciaal te zitten in prachtige kleding of make-up.

En ja…. Ze wil er ook gewoon COOL uitzien!

Ze wil niet vergeleken worden met andere vrouwen. Ze weet dat ze is bedoeld voor grotere dingen in het leven of is ze al aan het doen. She is a lover and a fighter.

De moderne vrouw wil foto’s door mij laten maken voor HAARZELF. Ze heeft misschien een partner…. maar de ervaring is niet perse voor hem. Uiteindelijk zal hij het effect aan haarzelf merken…

Of dit nu bedoeld is om eens te ervaren omdat ze haarzelf wil vinden of misschien weet de al precies wie ze is en vindt ze het waard om dat te vieren… de moderne vrouw is precies het type vrouw die mij weet te vinden en investeert in haarzelf door mijn werk.

De vrouwen die je ziet op mijn website zijn gewone vrouwen en geen professionele modellen Ze zijn carrière vrouwen, moeders, oma’s, echtgenotes, advocaten, serveersters enz… Je kunt ze zo tegenkomen in de supermarkt of op het schoolplein. 

Het draait niet om een make over. Het gaat er om dat jij eruit ziet als jezelf, je VOELT als een model op alle mogelijke manieren. Het gaat om een interne transformatie van zelfvertrouwen opbouwen. Het gaat om het omarmen van jouw authentieke schoonheid, laten we eerlijk zijn, om er vet cool uit te zien terwijl je dat doet. Dat is mijn specialiteit. 

Ik geloof er in dat de vrouwelijke vorm kunst is, ongeacht de vorm die het heeft. Ik geloof er in dat het mijn missie is om zelfvertrouwen te vergroten vrouw per vrouw… Ik geloof er in dat jij er geweldig uitziet zoals je nu bent.. niet 10 kilo minder dan nu of niet 20 jaar geleden…. NU! 

Wat kun je allemaal meenemen naar deze stijl fotoshoot:

Eigenlijk alles waar jij je mooi in voelt. Je kunt hierbij denken aan:

 • Mooi goed zittende lingerie: belangrijk dat de maat goed is
 • Bodystockings: met mouwtje en zonder mouwtje… basic, kant.. net wat jij mooi vindt
 • Négligé : zo’n chique nachthemdje…
 • Grote witte blouse
 • Verwassen spijkerjasje
 • Ruim zittende wollen zachte trui met ruime hals
 • Een jurk

Wat is er nog meer belangrijk

 • Overweeg of je je haar en make-up wilt laten doen of dat je dat liever zelf van te voren doet
 • Nagels van zowel je handen en voeten: zorg dat het netjes is bijgewerkt en evt. gelakt in neutrale kleuren
 • Lippen: gebruik vanaf 7 dagen van te voren elke dag lippenbalsem, zodat je geen uitgedroogde lippen met korstjes hebt
 • Haar: zorg ervoor dat het er verzorgd uit ziet en gewassen is
 • Top tip voor je huid qua verzorging: Skin Food van Weleda… hierdoor ziet je huid er mooi en verzorgd uit

Gebruik je mijn foto’s op je website/portfolio?

Natuurlijk zou ik HEEL GRAAG jouw geweldige  foto’s van onze sessie willen laten zien aan andere vrouwen! MAAR, ik begrijp het ook als jij je oncomfortabel voelt om ze te delen. Dat gezegd hebbende, ik zal ze niet delen tenzij jij mij toestemming geeft. Ik zal jouw niveau van privacy respecteren. Veel klanten zijn zo trots op hun foto’s dat ze me volledig toestemming geven voor mijn portfolio, andere klanten alleen de foto’s waarop ze niet herkenbaar zijn en weer andere klanten kiezen zelf de foto’s die gepost mogen worden. Laat me weten wat jouw wensen hierin zijn en dan zal ik deze respecteren!

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard