Foto’s waarbij je liefdevol je vrouwelijkheid omarmt, zou jij dat ook willen?

Hoe werkt het?

Fine art boudoir

Classy, vrouwelijk, stijlvol en als kunst

Wil jij mooie foto’s van je vrouwelijkheid zonder dat je er ordinair op staat… maar stijlvol, vrouwelijk en iets wat je als kunst aan de muur kunt hangen? Kom dan langs voor een Fine Art Boudoir Shoot… We besteden alle aandacht aan mooie stijlvolle foto’s en ik leg je alles uit over hoe jij er op je mooist op kunt komen te staan… Nee, je hoeft hier geen model voor te zijn en geen maatje 36 voor te hebben. Alle vrouwen zijn mooi van alle leeftijden. Ik zorg ervoor dat ik jou zo poseer dat jij er op je mooist op komt te staan.

Een fotoshoot die je niet voor iemand anders doet, maar puur voor jezelf

Een vrouw wil haar ware zelf zien. Ze wil voortbestaan in prachtige foto’s. Ze wil haar zelfvertrouwen zien en dat hoeft hem niet speciaal te zitten in prachtige kleding of make-up.

En ja…. Ze wil er ook gewoon COOL uitzien!

De moderne vrouw wil foto’s door mij laten maken voor HAARZELF. Ze heeft misschien een partner…. maar de ervaring is niet perse voor hem. Uiteindelijk zal hij het effect aan haarzelf merken…

Of dit nu bedoeld is om eens te ervaren omdat ze haarzelf wil vinden of misschien weet de al precies wie ze is en vindt ze het waard om dat te vieren… de moderne vrouw is precies het type vrouw die mij weet te vinden en investeert in haarzelf door mijn werk.

De vrouwen die je ziet op mijn website zijn gewone vrouwen en geen professionele modellen Ze zijn carrière vrouwen, moeders, oma’s, echtgenotes, advocaten, serveersters enz… Je kunt ze zo tegenkomen in de supermarkt of op het schoolplein.

Als klein meisje was ik al geïnspireerd door het werk van Peter Lindbergh die vrouwen puur, rauw, super COOL, sterk en vol zelfvertrouwen wist vast te leggen en altijd in zwart wit gefotografeerd. Nu nog steeds zijn deze foto’s tof en tijdloos. Vandaar de bewuste keuze om deze fotoshoots juist in zwart wit te doen met hele basic outfits die tijdloos zijn en weinig aandacht weghalen van de vrouw om wie het draait. Coole foto’s van zelfvertrouwen, vrouwelijkheid en tijdloos!

Ik maak dan ook geen erotische foto’s die zijn gericht op de man.. Het draait om jou en dat je lekker in je vel zit en dat je er daarom juist mag zijn en toevallig heb je minder kleren aan.

 

Het draait niet om een make over. Het gaat er om dat jij eruit ziet als jezelf, je VOELT als een model op alle mogelijke manieren. Het gaat om een interne transformatie van zelfvertrouwen opbouwen. Het gaat om het omarmen van jouw authentieke schoonheid, laten we eerlijk zijn, om er vet cool uit te zien terwijl je dat doet. Dat is mijn specialiteit.

Ik geloof er in dat de vrouwelijke vorm kunst is, ongeacht de vorm die het heeft. Ik geloof er in dat het mijn missie is om zelfvertrouwen te vergroten vrouw per vrouw… Ik geloof er in dat jij er geweldig uitziet zoals je nu bent.. niet 10 kilo minder dan nu of niet 20 jaar geleden…. NU!

 

 

 

 

 

Wat kun je allemaal meenemen naar deze stijl fotoshoot:

Eigenlijk alles waar jij je mooi in voelt. Je kunt hierbij denken aan:

Mooi goed zittende lingerie: belangrijk dat de maat goed is

Bodystockings: met mouwtje en zonder mouwtje… basic, kant.. net wat jij mooi vindt

Négligé : zo’n chique nachthemdje…

Grote witte blouse

Off-shoulder trui

Verwassen spijkerjasje

Ruim zittende wollen zachte trui met ruime hals

Slaapshirt

Mooie jurkjes

Stel mooie hakken

Wat is er nog meer belangrijk

Je haar en je make-up wordt geregeld zoals jij dat mooi vindt door een professionele visagiste/haarstyliste.

Nagels van zowel je handen en voeten: zorg dat het netjes is bijgewerkt en evt. gelakt in neutrale kleuren

Lippen: gebruik vanaf 7 dagen van te voren elke dag lippenbalsem, zodat je geen uitgedroogde lippen met korstjes hebt

Haar: zorg ervoor dat het er verzorgd uit ziet en gewassen is

Top tip voor je huid qua verzorging: Skin Food van Weleda… hierdoor ziet je huid er mooi en verzorgd uit

Hoe werkt het nu verder?

stap 1: consult

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. Je komt bij mij in de studio (of telefonisch) en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij gefotografeerd wilt worden! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen. Wat wil je uitstralen als het gaat om zakelijke fotografie of wil je gewoon hele mooie foto’s van jezelf? Graag krijg ik een beeld van al jouw wensen.

 

stap 2: fotoshoot

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag (maar ‘s avonds een diner of feestje raad ik zeker aan, je zal prachtig gestyled onze studio verlaten!)
Ik fotografeer op maandag t/m vrijdag.. We beginnen in de ochtend rond 9.00 uur met de visagie en haarstyling. Dit zal ongeveer een uur duren. De sessie zelf duurt 1,5 tot 2,5 uur, waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.

 

STAP 3: DE REVEAL

Ongeveer drie weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”.

Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken.

Hoeveel je mee wil nemen, bepaal je volledig zelf en je bent niks verplicht. Je neemt alleen mee waar jij volledig verliefd op bent. Het eindbedrag bepaal je dan ook helemaal zelf. 

 Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

 

STAP 4: JOUW PRODUCT OPHALEN

Ongeveer 2 weken na de reveal (Foliobox 1 week, Wall-Art 2 weken) kom je terug naar de studio om jouw prachtige bestelling op te halen. Dit moment is altijd een cadeautje: het ultieme cadeau aan jezelf. Het moment dat je eindelijk jouw prachtige portretten in handen zult hebben. 

Vragen:

veel gestelde vragen:

Veel gestelde vragen over de boudoir fotoshoots: 

Veel vrouwen zien eruit als modellen op jouw website. Ik ben totaal geen model. Kan ik dit dan wel?

Jazeker dat jij dit kunt! Zo goed als alle vrouwen die ik voor mijn lens krijg, hebben geen ervaring met poseren. Ze vroegen zich wel af hoe ik ze kon fotograferen en het antwoord daarop is: als een model. Ik ken vrouwen en ik ken vrouwen zo goed dat ik weet wat ze niet mooi zullen vinden aan bepaalde foto’s. Ik weet precies hoe je zou kunnen poseren om er op je best uit te zien. Ik kan voor elke vrouw flatterende foto’s creeren. Je hoeft alleen maar te komen op op mij te vertrouwen.

Hoe ver van te voren moet ik mijn sessie boeken?

Ik adviseer vrouwen altijd om uiterlijk 2 maanden voordat je het eindproduct in handen kunt hebben te reserveren. In verband met de drukte en ook de agenda van mijn visagiste is een afspraak na een week of 3-6 vrij gemiddeld. Na de fotoshoot duurt het nog ongeveer 3 weken voordat we een reveal afspraak hebben (waarbij ik alle foto’s voor je heb bewerkt en jij ze komt bewonderen) en daarna nog ongeveer een week tot twee weken voordat ik het eindproduct van jouw bestelling in handen heb (afhankelijk van het type eindproduct). Dus dat gezegd hebbende: wacht niet om mij te mailen.

Wat kost een shoot ?

De shoot is incl.alle voorbereiding waarbij we een tof moodboard maken die past bij jou, visagie en haarstyling, de shoot waarbij je in verschillende stijlen en outfits op de foto zult gaan, een persoonlijke revealsessie€ 290 (excl. de foto’s). De foto’s zelf neem je bij de revealsessie af.  Heel veel vrouwen denken dat er niet veel mooie foto’s van hun bij zullen zitten. Tot nu toe is steeds iedereen mega enthousiast geweest over hun foto’s en kunnen ze niet geloven dat zij dit zijn. Wat je besteedt is helemaal aan jou, je kunt per foto kopen of gebruik maken van de pakketten of juist gave uitvergrotingen bestellen. Dat is helemaal aan jou. Alleen de foto’s die je geweldig vindt neem je mee naar huis.

Wat doe ik aan tijdens de shoot ?

Dit is zo ongeveer de meest gestelde vraag die ik krijg en het antwoord is simpel: Alles waar jij je goed en mooi in voelt. Mocht je gaan voor de Fine Art Boudoir-stijl dan is de stijl vrij basic en dat heb jij waarschijnlijk allemaal al in je kast liggen. Neem verschillende sets kleding mee, we gaan tijdens de shoot samen kijken wat gaaf is voor de foto.  Je kunt hierbij denken aan een oversized off-shoulder trui, lange blouse, een bodystocking, een kimono, coltrui, basic slaapshirt,  satijnen of kanten tops. Sommige klanten nemen ook gewoon hele mooie lingerie mee en andere gaan ook voor “subtiel naakt” tijdens de fotoshoot. Als jij je er maar goed in voelt. Er ligt meer in je kast dan jij denkt. Als je twijfelt over een kledingstuk, neem het dan wel mee. De shoot duurt ongeveer 2,5 uur en we hebben tijd voor ongeveer 3 tot 5 looks.Better safe than sorry….

Hoe bereiden we de fotoshoot voor?

Van te voren wil ik heel graag jouw Pinterest account weten. Ik deel dan een mapje met jou die in deze stijl is ingericht. Als jij dan aangeeft d.m.v. hartjes welke foto’s jij mooi vindt, dan weet ik het beste wat jij mooi vindt binnen deze stijl en kan ik me daarop richten tijdens de fotoshoot. Jij weet dan van te voren ook waar je aan toe bent qua type foto’s. Dit is dan gelijk makkelijker om de fotoshoot m.b.t. kleding voor te bereiden.

Op welke dagen kan ik een shoot inplannen ?

Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de studio. In het weekend werk ik niet.

Hoe en wanneer kan ik mijn favoriete foto’s uitkiezen ?

Ongeveer  3 weken na de shoot, hebben we jouw reveal. Dan worden jouw mooiste foto’s aan jou onthuld. Samen met jou kijken we naar jouw foto’s. Je kiest op dat moment welke foto’s je graag wil kopen. Je betaalt dus alleen voor de foto’s die jij het allerliefste wil. De keuze maken is voor de meeste vrouwen het moeilijkste. De reveal zal een flinke impact op je maken met idioot gave foto’s.  Het liefste neem je ze allemaal mee naar huis.

Kan ik alleen de digitale bestanden krijgen?

Ja, maar voor dezelfde prijs zit de foto in passe-partout erbij. Dus eigenijk zit er geen verschil tussen

Waarom zijn de prijzen zo hoog ?

Ik sta voor de kwaliteit die ik lever. Zowel voor de shoot als voor de foto’s. We werken met professionals en hoogwaardige producten. De shoot beleving is uniek, je gaat met een andere kijk op jezelf naar huis en elke keer als je je foto’s bekijkt, voel je weer die zelfvertrouwenboost. Hoeveel je bestelt, bepaal je helemaal zelf.   Vrouwen zijn meestal verbaasd over hoeveel foto’s zij niet kunnen achterlaten na deze fotoshoot. Ze denken meestal dat zij net die ene klant zullen zijn waarbij er geen goede foto’s uit rollen… en tot nu toe heb ik ze steeds bewezen dat ze verkeerd zaten..

 

Kan ik de Fine Art Boudoir fotoshoot ook combineren met bijvoorbeeld zakelijke foto’s voor Linkedin?

Ja, dat kan zeker. Wel handig als we dat eerst goed overleggen. We beginnen dan met de zakelijke foto’s, omdat je haar dan nog netjes zit en daarna gaan we voor de Fine Art Boudoir foto’s.

 

Hoeveel photoshop je daarna nog?

Dit is een gevoelig onderwerp. Ik bewerkt vooral de foto’s op sfeer en contrast. Natuurlijk haal ik een puistje weg en alles wat er normaal niet hoort te zitten. Littekens laat ik zitten, tenzij jij zelf aangeeft deze liever weg te laten halen. Daarnaast egaliseer ik de huid en zorg ik voor het accent op het juiste deel van de foto. Daarentegen bij de klassieke Fine Art fotoshoot, bewerk ik nog veel meer op sfeer omdat het dan echt een soort kunstwerk gaat worden.

 

Fotografeer je ook mannen in de Fine Art Boudoir stijl of alleen in portret stijl?

Ik fotografeer mannen niet in deze Fine Art Boudoir stijl. Dat is niet mijn specialiteit. Uiteraard fotografeer ik mannen absoluut in portret stijl, Fine Art stijl of in zakelijke fotoshoots.  Alleen zou ik niet weten wat ik aanmoet met een man die mij sexy aan gaat zitten kijken.. Ben toch getrouwd tenslotte 😉

 

Fotografeer je baby’s of bruiloften?

Nee, dat doe ik niet meer. Alles wat ik fotografeer: dat staat op mijn website en dat is al heel veel en vrij gevarieerd. Maar meer stijlen dan dat: dat doe ik niet meer.

 

Accessoires voor de vrouw

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen.
Bijvoorbeeld: beeldige oorbellen, een fantastisch mooie ring of misschien wel die bijzondere ketting van oma. Het kan een leuke aanvulling zijn op jouw foto’s.

Visagie voor de vrouw

Wat is er leuker dan om jezelf eens helemaal te restylen? Bij elke sessie wordt de visagie en haarstyling door een professionele visagiste en styliste verzorgd. Wij werken samen met een vast team van visagisten en stylisten. Handig als je naar de studio komt zonder make-up en met schoongewassen droog haar. 

Classy, vrouwelijk, stijlvol en als kunst

Hier links een filmpje van een fotoshoot over wat je dan ongeveer kunt verwachten. De fotoshoot van Juliette is natuurlijk wel helemaal gevormd naar haar moodboard. Want afhankelijk van jouw moodboard die jij vooraf samen met mij maakt, gaan we de fotoshoot in en passen we de styling aan. 

Wat zou jij graag willen? 

Wat wil jij uitstralen? 

Ik zie een boudoirshoot eigenlijk als een soort portretfotoshoot waarbij je toevallig minder kleding aan hebt. Maar het draait om de emotie en het lekker in je vel zitten en accepteren dat je goed bent zoals je nu bent. 

 

 

 

 

“Your Uniqueness. Your Beauty Legacy. LET US CREATE MAGIC.”

– Corine de Ruiter

semi silhouet elegant boudoir zwart wit tijdloos
semi silhouet elegant boudoir zwart wit tijdloos
boudoir fine art
boudoir fine art
boudoir fine art
boudoir fine art
fine art boudoir portret
boudoir fine art
boudoir fine art
corine de ruiter portret boudoir empowerment
portret vrouw
fine art boudoir portret
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
boudoir yoga zwart wit contrast
boudoir yoga zwart wit contrast
portret vrouw
portret vrouw
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
Moody portretten zwart wit karaktervol
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret

Contact

Contact