Hoe werkt het?

mannen

Portretten voor jezelf of zakelijk

Mannen willen vaak net iets ander dan vrouwen. 

 

Portretten 

Of jij nu zakelijke foto’s wil hebben voor een uitgebreide beeldbank, LinkedIn profiel, een mooi portret voor jezelf of voor je familieleden of juist die opvallende foto voor op de datingsite. 

Er is van alles mogelijk. 

Belangrijk is dat we vooral jouw verschillende kanten naar voren laten komen. In een zakelijk pak heb je een hele andere uitstraling dan met een spijkerbroek met wit shirt of met een wollen coltrui. 

Hoe werkt het nu verder?

stap 1: consult

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. Je komt bij mij in de studio (of telefonisch) en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij gefotografeerd wilt worden! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen. Wat wil je uitstralen als het gaat om zakelijke fotografie of wil je gewoon hele mooie foto’s van jezelf? Graag krijg ik een beeld van al jouw wensen.

 

stap 2: fotoshoot

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag.
Ik fotografeer op maandag t/m vrijdag.. De fotoshoot duurt 1 tot 2 uur, waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.

 

stap 3: de reveal

Ongeveer drie weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”.

Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Het eindbedrag bepaal je dan ook zelf.  Hoeveel je mee wil nemen, bepaal je volledig zelf en je bent niks verplicht. Je neemt alleen mee waar jij volledig verliefd op bent. 

 Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

 

stap 4: jouw product ophalen

Ongeveer 2 weken na de reveal (Foliobox 1 week, Wall-Art 2-3 weken) kom je terug naar de studio om jouw prachtige bestelling op te halen. Dit moment is altijd een cadeautje: het ultieme cadeau aan jezelf. Het moment dat je eindelijk jouw prachtige portretten in handen zult hebben. 

 

Hoe werkt het?

wat neem je mee?

Wat neem je mee?

Vooral heel veel kleding! Juist om de meerdere kanten van jezelf te laten zien.

 

Nog even wat tips op een rijtje:

kies bij voorkeur voor mooie stoffen

kies voor outfits die qua kleur een mooi geheel vormen

kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints.

neem alles mee wat je wilt

 

Accessoires voor de man

Is er nog iets wat echt totaal bij jou hoort? Je speelt bijvoorbeeld gitaar of saxofoon. Of jouw hond is jouw allerbeste maatje. Of is er iets anders waar jij heel graag mee op de foto wil, omdat het echt volledig bij jou hoort?

“Your Uniqueness. Your Beauty Legacy. LET US CREATE MAGIC.”

– Corine de Ruiter

fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret

Contact

Contact