Branding like an artist

zakelijk portret vrouw

Branding artist(ic)

Jij wilt beelden die net even anders zijn. Je bent een artiest en bijna alle artiesten hebben dezelfde type foto’s. Jij wil hier bovenuit steken met vette platen.. Platen die net even anders zijn dan wat de rest heeft. Jij wilt jouw plek innemen als artiest met beelden die echt opvallen en die ook als kunst aan de muur kunnen hangen: die gradatie tof… 

 

 

stap 1: consult

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. In dit geval heel erg belangrijk, want we gaan hiermee gelijk bespreken hoe jij er op wil komen staan en wat jij uit wil stralen. We gaan hierna ook beginnen met het maken van een moodboard. Deze zal een enorme grote rol gaan bepalen in het bepalen van onze visie over de shoot. Ook wordt hiermee duidelijk wat voor kleding dan handig is om vooraf te regelen die matcht met wat we vast willen leggen. 

 

stap 2: fotoshoot

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag (maar ‘s avonds een diner of feestje raad ik zeker aan, je zal prachtig gestyled onze studio verlaten!)
Ik fotografeer op maandag t/m vrijdag.. We beginnen in de ochtend rond 9.00 uur met de visagie en haarstyling. Dit zal ongeveer een uur duren. Vervolgens gaan we beginnen met de fotoshoot waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan. 

 

stap 3: de reveal

Ongeveer drie weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”.

Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien op een scherm. Jij kunt nu zelf bepalen wat je afneemt en hoeveel je wilt afnemen. Hierdoor bepaal je zelf het eindbedrag. Je neemt dan ook alleen maar mee waar je compleet verliefd op bent. 

 

 

stap 4: verzending beeldbank

Binnen een week zul je jouw uitgekozen beeldbank via We-Transfer ontvangen en heb je voldoende genoeg om jouw website en social media kanalen te voorzien van jouw professionele foto’s

 

Hoe werkt het?

wat neem je mee?

Wat neem je mee?

Vooral heel veel kleding! Juist om de meerdere kanten van jezelf te laten zien. Afhankelijk van jouw bedrijf zullen we bespreken wat handig is om mee te nemen. Bij een advocatenkantoor zul je totaal andere kleding dragen dan bij een yoga-studio. 

 

Locatie

Zoek je neutrale headshots of covers voor een CD, dan kunnen we prima in mijn studio fotograferen. Maar als jouw brand voor iets anders staat, dan zullen we goed moeten bepalen welke locatie daar dan het beste bij zal passen. Bijvoorbeeld:

– In de natuur

– Op een industrie-terrein

– Architectuur

– Binnen op locatie zoals een gehuurde studio, hotel of restaurant met donkere warme kleuren

– Binnen op locatie in een gehuurde studio met meubels met lichte kleuren

 

 

Voor de vrouwen onder ons:

Tijdens het pre-consult hebben we alle details al besproken. Een goede kledingkeuze is van essentieel belang voor het uiteindelijke eindresultaat!

Nog even wat tips op een rijtje:

kies bij voorkeur voor luxe, zachte stoffen, zoals chifon en kant.

kies voor zachte tinten.

kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints tenzij dit belangrijk is voor jouw bedrijf

dit is hét moment om te gaan shoppen: kies die mooie jurk of dat mooie pak waar je al tijden je zinnen op hebt gezet!

neem alles mee wat je wilt.

 

Accessoires voor de vrouw

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen.
Bijvoorbeeld: beeldige oorbellen, een fantastisch mooie ring of misschien wel die bijzondere ketting van oma. Het kan een leuke aanvulling zijn op jouw foto’s.

Visagie voor de vrouw

Wat is er leuker dan om jezelf eens helemaal te restylen? Bij elke sessie wordt de visagie en haarstyling door een professionele visagiste en styliste verzorgd. Wij werken samen met een vast team van visagisten en stylisten. Handig als je naar de studio komt zonder make-up en met schoongewassen droog haar. 

“Your Uniqueness. Your Beauty Legacy. LET US CREATE MAGIC.”

– Corine de Ruiter

zakelijk portret vrouw
fine art boudoir portret
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw
zakelijk portret vrouw

Contact

Contact