Tijd voor jezelf of praktisch als content voor je webpagina of bedrijf

Consult vooraf:

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. Je komt bij mij in de studio (of telefonisch) en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij gefotografeerd wilt worden! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen. Wat wil je uitstralen als het gaat om zakelijke fotografie of wil je gewoon hele mooie foto’s van jezelf? Graag krijg ik een beeld van al jouw wensen. 

 

 Sessie:

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag (maar ‘s avonds een diner of feestje raad ik zeker aan, je zal prachtig gestyled onze studio verlaten!)
Ik fotografeer op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. We beginnen in de ochtend rond 9.00 uur met de visagie en haarstyling. De sessie zelf duurt 1,5 tot 2,5 uur, waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.

 

 

Wat neem je mee?

Vooral heel veel kleding! Juist om de meerdere kanten van jezelf te laten zien. 

Voor de mannen onder ons:

Ook voor de mannen graag meerdere outfits. Denk aan een net pak, een wollen trui, een wit overhemd, een mooi shirt met lange mouwen zonder prints of teksten… Zorg ervoor dat je baardgroei netjes is bijgewerkt of geschoren…

 

Voor de vrouwen onder ons:

Tijdens het pre-consult hebben we alle details al besproken, van lingerie tot nagellak – en je krijgt een stylingguide wat je helpt de juiste kleding mee te nemen. Een goede kledingkeuze is van essentieel belang voor het uiteindelijke eindresultaat!

Nog even wat tips op een rijtje:

 • kies bij voorkeur voor luxe, zachte stoffen, zoals chifon en kant.
 • kies voor zachte tinten.
 • kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints.
 • dit is hét moment om te gaan shoppen: kies die mooie jurk waar je al tijden je zinnen op hebt gezet!
 • neem alles mee wat je wilt, en denk ook aan bijpassende lingerie.
 

 

Accessoires voor de vrouw

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen.
Bijvoorbeeld: beeldige oorbellen, een fantastisch mooie ring of misschien wel die bijzondere ketting van oma. Het kan een leuke aanvulling zijn op jouw foto’s.
Sluiten de kinderen aan het einde van de sessie aan voor wat foto’s samen? Voor kleine kinderen kan het dan handig zijn om hun lievelingsknuffel mee te nemen, maar deze haal je pas uit de tas op het moment suprême!

 

 

Visagie voor de vrouw

Wat is er leuker dan om jezelf eens helemaal te restylen? Bij elke sessie wordt de visagie en haarstyling door een professionele visagiste en styliste verzorgd. Wij werken samen met een vast team van visagisten en stylisten.

 

 

Resultaat

Ongeveer twee weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”. Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel.

 

 

Digitale bestanden

Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

 

 

Kosten

De sessiekosten zijn € 290,- inclusief professionele hairstyling en visagie. Foto’s zijn hier niet bij inbegrepen. De foto’s zijn los te verkijgen. Vanaf 8 foto’s hebben we collecties inclusief onze prachtige bewaardoos, waar je je foto’s voor altijd in kunt bewaren en displayen. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel. Wij maken de allermooiste foto’s van jou die je het liefst allemaal mee naar huis wil nemen. De foto’s die je hebt uitgekozen ontvang je afgedrukt én digitaal. Zodra je de foto’s hebt meegenomen is het niet meer mogelijk ze om te ruilen.

 

Inclusief

 • een consultatie gesprek in de studio of via de telefoon. We zijn één en al oor voor al je wensen!
 • een geweldige ervaring die je nooit meer gaat vergeten en minimaal 1x in je leven moet hebben meegemaakt!
 • visagie & haarstyling voor jezelf óf samen met je zus, moeder, dochter of beste vriendin.
 • de fotoshoot waar ik je helemaal door heen coach, alles voor je doe en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.
 • de onthulling van jouw allermooiste foto’s.
 • indien gewenst een betalingsregeling waarbij jij jouw foto’s kunt ophalen na het voldoen van de laatste betaling.
 

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard