ZOEK JIJ NAAR FOTO’S DIE DUIDELIJK MAKEN WAAR JIJ VOOR STAAT?

 

 

 

Wil jij foto’s voor al je social media kanalen waarin duidelijk wordt wat jouw missie is?

 

 

 

Foto’s waarbij duidelijk wordt voor jouw klanten:  

 

Waar jij voor staat.

Wie jij bent.

Wat een klant bij jou gaat beleven.

Waarin duidelijk wordt wat jij allemaal kunt betekenen voor een klant.

Wat jij allemaal voor mogelijkheden kunt bieden. 

 

 

 

Online zichtbaar, met foto’s die spreken. Die jouw ondernemersverhaal vertellen of bekrachtigen. Foto’s waar jij je goed bij voelt en jouw klant ziet wie jij bent. Mensen kopen ten slotte van mensen en wel heel fijn dat ze dan weten wie je bent. Een eigen beeldbank waar jij eindeloos mee kan variëren. Waarmee jij dagelijks, in een consistente stijl jezelf kan laten zien. Dat je voldoende professionele foto’s hebt voor al je social media kanalen. 

 

Ben jij online in beeld bij jouw klant? Weet je klant waarom het tof is om met jou te werken en hoe je te werk gaat? Weet jouw klant wie je bent? Welke energie je draagt, en voelt je klant die klik met jou bij het zien van je website of is de klant al weggeklikt.

 

 

Als ik zeg dat ik je Bedrijf in Beeld breng dan bedoel ik ook echt, dat ik jou en je bedrijf, in beeld breng! Ik wil je niets tekort doen en ècht helpen om jezelf, je bedrijf, je brand en je boodschap zichtbaar te maken met passende beelden. Zodat je na een shoot ècht op weg geholpen bent en niet naar huis gaat met 5 foto’s waar je wellicht heel blij mee bent, maar niet je volledige verhaal, consistent en met regelmaat, kan vertellen.
Ik wil je keuzes geven en voldoende materiaal om te groeien en creatief te zijn met jouw content.Ik geloof dat iedere onderneemster het zichzelf waard moet vinden om te investeren in een eigen beeldbank. Een branded Beeldbank.
 
Mensen kopen van mensen. Als jij jouw ideale klanten wil duidelijk maken waarom samenwerken met jou de beste keuze is, dan is dat niet enkel iets dat je kan vertellen, je moet het ze laten zien!Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Waar sta je voor? Hoe is het om met jou te werken? Wat bied jij mij? En waarom doe jij wat jij doet? Vertel het niet alleen.. laat het zien!
Sowieso is het belangrijk om jezelf goed in het vizier van jouw ideale klant te brengen. Maak jezelf en je bedrijf zichtbaar. Er zijn mensen die zitten te wachten op dat wat jij te bieden hebt, maar als jij jezelf niet laat zien, kan niemand je vinden.
 
 
 
Wil jij je eigen beeldbank zodat jij online jouw ideale klanten aantrekt en raakt? Start met zilver.. Of ga voor goud!
 
Of heb je maar een paar foto’s nodig dan heb ik ook de optie voor headshot-fotografie in de studio.
Er zijn twee verschillende opties:
 

De Beeldbank:

Zoals hierboven al staat omschreven, geeft dit het verhaal van je volledige onderneming weer.  Hiermee heb je voor de aankomende jaren genoeg content voor als je social media kanalen waarbij je volledige ondernemersverhaal duidelijk wordt.  Zodat je na een shoot ècht op weg geholpen bent en niet naar huis gaat met 5 foto’s waar je wellicht heel blij mee bent, maar niet je volledige verhaal, consistent en met regelmaat, kan vertellen. Ik wil je keuzes geven en voldoende materiaal om te groeien en creatief te zijn met jouw content.Ik geloof dat iedere onderneemster het zichzelf waard moet vinden om te investeren in een eigen beeldbank. Een branded Beeldbank.
 
 Mensen kopen van mensen. Als jij jouw ideale klanten wil duidelijk maken waarom samenwerken met jou de beste keuze is, dan is dat niet enkel iets dat je kan vertellen, je moet het ze laten zien!Wie ben jij? Wat is jouw verhaal? Waar sta je voor? Hoe is het om met jou te werken? Wat bied jij mij? En waarom doe jij wat jij doet? Vertel het niet alleen.. laat het zien! Sowieso is het belangrijk om jezelf goed in het vizier van jouw ideale klant te brengen. Maak jezelf en je bedrijf zichtbaar. Er zijn mensen die zitten te wachten op dat wat jij te bieden hebt, maar als jij jezelf niet laat zien, kan niemand je vinden. Wil jij je eigen beeldbank zodat jij online jouw ideale klanten aantrekt en raakt? Start met zilver.. Of ga voor goud!
 

Headshots:

 
Of heb je maar een paar professionele foto’s nodig dan heb ik ook de optie voor headshot-fotografie in de studio. Dit is handig voor je LinkedIn-profielfoto of andere profielfoto’s van jouw professionele kanalen.
Hierbij maken we de foto’s in de studio. Jouw haar en make-up wordt voor je geregeld en neem je 2 kledingsets mee. Na ongeveer 2 weken nodig ik je uit in de studio en kun je kiezen welke foto’s jij het mooiste vindt. Er zijn hierbij 2 hoge resolutie bestanden bij in begrepen. Je weet dus direct waar je aan toe bent.

Meer informatie:

8 + 3 =