Zakelijke foto’s / Headshots

Beeldbank of headshots

Headshots:

Wil jij slechts een paar zakelijke foto’s voor je social media dan adviseer ik je om voor Headshots te gaan. Dit is een fotoshoot in de studio, waarbij vooraf je haar en make-up wordt geregeld door een van onze professionele visagistes/haarstylistes zodat jij er op je mooist op komt te staan, waarna je vervolgens in 3 verschillende outfits op de foto gaat. Er zitten 2 digitale bestanden bij de fotoshoot inbegrepen. 

 

Beeldbank:

Wil jij je website kunnen vullen met alles waar jij voor staat in je bedrijf? Het verhaal vertellen achter je bedrijf en de klantbeleving kunnen weergeven, dan adviseer ik een beeldbank. Allereerst maken we foto’s wat een klant binnen jou bedrijf staat te wachten, met ook diverse detailshots en daarnaast gaan we jou op vele prachtige locaties in steeds verschillende outfits fotograferen, zodat je de aankomende 2/3 jaar genoeg content hebt voor al je social media kanalen. Er zitten 25 bestanden inbegrepen bij de fotoshoot. Het is ook mogelijk om meer bestanden af te nemen. 

 

 

Veel gestelde vragen over de zakelijke fotografie: 

 

Wat kost een shoot ?

Headshots fotoshoot kost €390 (excl. btw) en dat is inclusief haar-, visagie, de fotoshoot zelf waarbij je in 3 verschillende outfits op de foto gaat en 2 digitale bestanden. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om meer af te nemen. 

Beeldbank kost €1900 (excl. btw) en dat is inclusief voorbereidend gesprek voor Zoom, Skype of Google Meet, haar& visagie, 3-5 verschillende outfits tijdens de fotoshoot, fotoshoot bij jouw bedrijf zelf om de klantbeleving neer te zetten incl. detailshots, fotoshoot op nog 2 andere locaties die we bepalen aan de hand van jouw bedrijfsverhaal. Al met al om jouw website geheel te kunnen vullen en jou te voorzien voor voldoende content voor de aankomende 2/3 jaar, want het is inclusief 25 bestanden. De bestanden ontvang je ongeveer na 2 weken na de fotoshoot. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om meer bestanden af te nemen. 

 

 Wat doe ik aan tijdens de shoot ?

Waar voel jij je sterk en vol zelfvertrouwen in? Welke outfit heb jij aan als jij aan het werk bent met een klant? Welke kleuren passen mooi bij jou? Als je dat weet te vertalen in je outfits, dan zit je goed. 

Hoe bereiden we de fotoshoot voor?

Van te voren wil ik heel graag alles weten over jou en je bedrijf. Waar sta je voor? Wat staat een klant te wachten? Welke producten heb jij te bieden die visueel vertaald kunnen worden? 

 

Op welke dagen kan ik een shoot inplannen ?

Ik werk op woensdag, donderdag en vrijdag.

 

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard