Zakelijke profiel fotoshoot-dag: 18 maart 2022

Op vrijdag 21 januari is het weer zo ver: de zakelijke profiel fotoshoot-dag. Er zijn nog 5 plekken beschikbaar. Wil jij nu jouw zakelijke foto’s updaten, omdat ze toch alweer wat jaartjes ouder zijn? Of wil je nu voor het eerst jezelf eens goed professioneel neerzetten? Alles draait tenslotte om de eerste indruk en wat voor gevoel mensen krijgen van jou bij deze eerste indruk. Om te zorgen dat deze eerste indruk optimaal zal zijn, is er ook haar en visagie bij inbegrepen zodat je zeker weet dat alles optimaal zal zitten tijdens deze fotoshoot….

Dus verschuil je niet meer achter ” ik ben niet fotogeniek” , “ik moet eerst nog 10 kilo afvallen” ” of 10 jaar jonger worden… NU is het moment om het te doen, zodat jij het nieuwe jaar weer goed kan starten.

Wat zit er bij inbegrepen:

  • Telefonisch consult om de kleding door te spreken
  • Haar en visagie door een top visagiste
  • Een fotoshoot van 60 minuten
  • 3 outfits: 2 kledingwissels en eerste outfit heb je aan bij binnenkomst
  • 2 digitale bestanden in hoge resolutie

Prijs: €390 (exc BTW)

Zakelijk

Sterk, zelfverzekerd, vriendelijk, toegankelijk enz…

Wat wil jij uitstralen? Of lekker allemaal? Omdat je niet 1 uitstraling hebt, maar juist vele gezichten. Je bent tenslotte een mens van vlees en bloed en mensen willen heel graag zien wie jij bent en waar jij voor staat. Ga ik deze persoon aardig vinden als ik zaken met haar/hem doe? Voel ik een klik? Waar staat deze persoon voor?  Dit zijn allemaal gedachtes die iemand zal hebben als hij foto’s/beelden van jou zal zien. 

Naast die persoon achter het bedrijf willen ze ook kunnen zien wat ze dan krijgen bij jou. Wat voor diensten lever jij? Hoe ziet dat er uit? Hoe ziet het proces er uit dat ik bij jou ga krijgen als ik met jou zaken wil doen? Wil je dit ook laten zien: dan adviseer ik een branding fotoshoot. Hierbij laat jij het totale plaatje zien van wat een klant krijgt als hij met jou zaken gaat doen. Wat is jouw visie? Hoe wil jij dat in beeld gebracht hebben? Allemaal stof tot nadenken voordat we aan de fotoshoot gaan beginnen. 

Er bestaan dus op zakelijk gebied 2 mogelijkheden:

  1. Zakelijke profielfoto’s: zodat zichtbaar wordt wie de persoon achter dat leuke bedrijf is
  2. Branding fotoshoot: jijzelf zichtbaar, maar ook het hele proces achter jouw bedrijf. Wat is de klantbeleving? Waar sta jij voor met je bedrijf? 

Ik maak heel graag een afspraak met je om het hele proces in kaart te brengen als je interesse hebt in een branding-fotoshoot.

Of heb je genoeg aan zakelijke profielfoto’s? Dan neem ik je heel graag mee in het proces van alle outfits die je het beste mee kunt nemen. Ook zal jouw haar en make-up worden geregeld door een professionele visagiste, zodat jouw haar en make-up optimaal zal zitten tijdens de fotoshoot. Uiteraard blijven we dicht bij wie je bent en kun je al je wensen aangeven. 

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard