“It’s not your job to be ‘photogenic’ or ‘good in front of a camera’. It’s my job to help you through your entire photo shoot and to show you the most beautiful photos you have ever seen of yourself.”

Kosten

De sessiekosten zijn € 175,- inclusief professionele hairstyling en visagie. Foto’s zijn hier niet bij inbegrepen. Mocht er geen gebruik gemaakt worden van haarstyling en visagie dan heeft u een bestedingstegoed van €75.

De foto-afdrukken zijn los te verkrijgen vanaf €49. Ook kun je kiezen voor een van onze collecties die we hebben vanaf €600 inclusief dubbelzijdige passe-partout en onze prachtige bewaardoos, waar je je foto’s voor altijd in kunt bewaren. Er zijn ook diverse wandproducten zoals dibond, dibond met acryl of canvas vanaf €199. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel. Het totaalbedrag bepaal je dus geheel zelf en je bent niks verplicht (behalve de sessiekosten). Wij maken de allermooiste foto’s van jou die je het liefst allemaal mee naar huis wil nemen. De foto’s die je hebt uitgekozen bij een collectie ontvang je afgedrukt én digitaal. Mocht je geen collectie willen, maar alleen wandproducten dan krijg je bij besteding van minimaal €600 ook de digitale bestanden van de bestelde foto’s erbij. Zodra je de foto’s hebt meegenomen is het niet meer mogelijk ze om te ruilen.

 

Inclusief

  • Een consultatie gesprek in de studio of via de telefoon. We zijn één en al oor voor al je wensen!
  • Een geweldige ervaring die je nooit meer gaat vergeten en minimaal 1x in je leven moet hebben meegemaakt!
  • Visagie & haarstyling voor jezelf óf samen met je zus, moeder, dochter of beste vriendin. Bij kinderen of een andere vorm van fotoshoot waarbij er geen haarstyling en visagie aan te pas komt dan krijg je €75 bestedingstegoed om te besteden aan fotoproducten.
  • De fotoshoot waar ik je helemaal door heen coach, alles voor je doe en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan. In het geval van een fotoshoot op locatie maken we een wandeling door een prachtig natuurgebied en maken we steeds foto’s op een andere plek.
  • De onthulling van jouw allermooiste foto’s.
  • Indien gewenst een betalingsregeling waarbij jij jouw foto’s kunt ophalen na het voldoen van de laatste betaling.
De sessie zelf

Studio fotografie: Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag (maar ‘s avonds een diner of feestje raad ik zeker aan, je zult prachtig gestyled onze studio verlaten!)
Ik fotografeer op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. We beginnen in de ochtend rond 9.00 uur met de visagie en haarstyling. De sessie zelf duurt 2,5 uur, waar ik je helemaal door heen coach, we alles voor je doen en je tips krijgt hoe je voortaan altijd goed op de foto kunt staan.

Locatie fotografie: We spreken af op een mooie locatie. Jullie zorgen voor voldoende verschillende outfits die mooi passen bij elkaar. Liefst geen prints of drukke teksten (het draait tenslotte om jullie als persoon). Ik fotografeer op woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het licht maken we dan een afspraak. Het warme avondlicht doet het altijd goed op de foto. De dag van tevoren checken we nog even het weerbericht of de afspraak door kan gaan en anders moeten we hem verzetten. De sessie zelf duurt 1,5 tot 2 uur. Jullie gaan in verschillende stijlen op de foto: soms geposeerd en soms spontaan. Bij kinderen pas ik me deels ook aan de kinderen aan, want blije kinderen op de foto doen het toch het best.

 

Wat neem je mee?

Vooral heel veel kleding! Tijdens het pre-consult hebben we alle details al besproken, van lingerie tot nagellak – en je krijgt een stylingguide wat je helpt de juiste kleding mee te nemen. Een goede kledingkeuze is van essentieel belang voor het uiteindelijke eindresultaat!

Nog even wat tips op een rijtje:

  • kies bij voorkeur voor luxe, zachte stoffen, zoals chifon en kant.
  • kies voor zachte tinten.
  • kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints.
  • dit is hét moment om te gaan shoppen: kies die mooie jurk waar je al tijden je zinnen op hebt gezet!

Accessoires

Het is altijd leuk om extra accessoires mee te nemen.
Bijvoorbeeld: beeldige oorbellen, een fantastisch mooie ring of misschien wel die bijzondere ketting van oma. Het kan een leuke aanvulling zijn op jouw foto’s.
Sluiten de kinderen aan het einde van de sessie aan voor wat foto’s samen? Voor kleine kinderen kan het dan handig zijn om hun lievelingsknuffel mee te nemen, maar deze haal je pas uit de tas op het moment suprême!

 

Visagie

Wat is er leuker dan om jezelf eens helemaal te restylen? Bij elke sessie wordt de visagie en haarstyling door een professionele visagiste en styliste verzorgd. Wij werken samen met een vast team van visagisten en stylisten.

 

Resultaat

Ongeveer twee weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”. Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel. Soms ook een digitale reveal als jullie bij voorbaat al weten voor wat voor product jullie willen gaan.

 

 

Digitale bestanden

Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de bestelde foto’s, mee geleverd bij een bestelling van minimaal €600. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige producten.