Cinematic fotoshoots

Hoe werkt het?

Cinematic fotoshoot:

liefde, plezier, karaktervol, emotie & artistiek

 

Een hele andere fotoshoot dan alle andere shoots die ik aanbied. 

Bewolkte lucht, coltruien, lange wollen jassen, mutsen enzovoort… Allemaal om jullie liefde in sfeervolle beelden vast te leggen. Alles draait om het vastleggen van de liefde en het plezier dat jullie onderling hebben. We gaan rennen, gekke dingen doen enz… Allemaal om niet de geposeerde foto’s te krijgen, maar juist te kunnen terug zien in wat er is binnen jullie relatie.

Deze zelfde stijl kun je ook in je eentje doen voor bijvoorbeeld een branding shoot. Iets rauwer, karakteristieker en artistieker dan de gemiddelde branding-shoot. Voor mij draait een branding shoot dan ook niet om de standaard foto’s achter een laptop met een kopje koffie… Ik vind dat mensen jou als mens moeten terug zien. Wie ben jij? Met authentieke karaktervolle portretten. 

 

stap 1: consult

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. Je komt bij mij in de studio (of telefonisch) en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij gefotografeerd wilt worden! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen. Wat wil je uitstralen als het gaat om zakelijke fotografie of wil je gewoon hele mooie foto’s van jezelf? Graag krijg ik een beeld van al jouw wensen.

 

stap 2: fotoshoot

Plan de afspraak bij voorkeur op een dag dat er geen andere drukke activiteiten staan ingepland overdag. We zullen wel rekening moeten houden met het weer. Het liefst tijdens zonsopkomst, zonsondergang of tijdens een zwaar bewolkte dag. 
Ik fotografeer op maandag t/m vrijdag.. 

 

stap 3: de reveal

Ongeveer drie weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”. Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel.

Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

 

Hoe werkt het?

Handig om te weten:

 

Wat neem je mee?

Vooral heel veel kleding! Juist om de meerdere kanten van jezelf te laten zien.

 

Het weer:

We zijn wel afhankelijk van het weer. Op een zonnige dag spreken we het liefst af tijdens zonsopkomst of zonsondergang om het mooiste licht te hebben. 

Maar we kunnen ook bijvoorbeeld op een flink bewolkte dag afspreken. Ook met regen behoort tot de mogelijkheden (“dancing in the rain”-shoot). Alles hangt af van de sfeer die we zullen neerzetten. 

 

Nog even wat tips op een rijtje:

kies bij voorkeur voor zachte stoffen

kies voor warme kleuren die passen bij de omgeving van de shoot

kies voor kledingstukken zonder logo’s of drukke prints.

 

 

“Self confidence is super power. Once you start to believe in yourself, magic starts happening.”

– Corine de Ruiter

portret vrouw
fine art boudoir portret

Contact

Contact