Fotoshoot op locatie

Werkwijze

Een heerlijke buitensessie met het gezin. Gewoon een wandeling maken in een mooi gebied met mooi licht. Hierbij probeer ik de liefde en het plezier met elkaar vast te leggen. Geen schoolfoto of statige portretten, maar meer de spontane invalshoek waarbij iedereen erop staat zoal hij/zij is. Ik wil hierbij vooral de liefde en het plezier binnen jullie gezin vastleggen

Vooral met jonge kinderen gaan we leuke dingen doen, zodat zij het niet meer ervaren als een fotosessie maar als een leuke wandeling in de buitenlucht… Rennen, vliegen, springen: van alles halen we uit de kast… Ik laat me hierbij leiden door het type kind en waar hij/zij zich het meest blij bij voelt… Andere kinderen voelen zich veel prettiger bij een rustige setting. Ik pas me aan aan jullie gezin en jullie wensen.

Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een loveshoot te doen op een industriĆ«le locatie of bijvoorbeeld op het strand… Alles is mogelijk in overleg. Samen overleggen we in welke stijl jij gefotografeerd wil worden. Wat staat centraal? Liefde en plezier, spontaniteit of juist wat meer geposeerd?

Belangrijk om te weten:

Ik werk met 1 gezin tegelijk. Niet omdat iemand anders niet welkom is, maar dit komt de kwaliteit van de fotoshoot veel meer ten goede. Ik wil alle tijd, aandacht en energie in jullie stoppen om een zo mooi mogelijk resultaat voor jullie neer te zetten.

Bij slecht weer moeten we de afspraak verzetten.