Kinder-portretten

Hoe werkt het?

 portretten van kinderen

Werkwijze:

Mijn plan met kinderen is vooral dat ik geen plan heb. Ik laat me leiden door de kinderen, zodat zij zich het snelst op hun gemak voelen. Pas daarna begin ik echt met fotograferen. Geen nepglimlach. Ik ga voor de ” gewone” blik zoals een kind gewoon is of voor de echte glimlach, omdat ze op dat moment gewoon plezier hebben.

Sommige kinderen vinden het leuk in de studio, maar sommige kinderen ook weer helemaal niet. Dan kunnen we ook eventueel op een mooie locatie afspreken. We gaan dan leuke dingen doen en tussendoor schiet ik de foto’s waarbij uw kind er dan ook op staat zoals hij gewoon is. Als uw kindje nog heel klein is dan is het fijn als u er bij bent als ouder. Maar als uw kind al wat groter is dan is mijn ervaring dat kinderen zich beter concentreren op de fotoshoot als de ouders er niet bij zijn. U kunt dan even een boodschap doen of gewoon aan de eettafel lekker wat drinken met een stapel tijdschriften. We maken er gewoon een gezellig moment van.

Graag wel minimaal 3 outfits meenemen zonder prints of teksten, zodat niet de kleding maar juist jullie kind centraal komt te staan. Hemdjes zwart/wit, blouse/overhemd in het wit, stoere jasjes zonder prints/teksten, turnpakjes, balletpakjes, mooie jurkjes, bretels, pantalons, andere kleding in mooie stoffen enz.. Hierdoor kunnen we hele gevarieerde foto’s maken in verschillende stijlen.

Voor jonge kinderen: een fotogenieke knuffel doet het ook altijd heel goed

Aangezien ik veel verschillende stijlen kan neerzetten overleggen we van te voren wat voor wensen je hebt en welke stijl jij je kind in gefotografeerd wilt hebben. Buiten is meer lifestyle-achtig en binnen juist tussen portret en Fine-Art in.

 

Hoe werkt het nu verder?

stap 1: consult

Voor de sessie houden we een consultatie gesprek, het pre-consult. Je komt bij mij in de studio (of telefonisch) en onder het genot van een kopje koffie vertel je hoe jij je kinderen terug wil zien in prachtige portretten! Ik ben één en al oor voor jouw ideeën, verwachtingen en wensen. Ga je voor authentieke portretten of juist meer voor schilderachtige portretten?

 

stap 2: fotoshoot

De fotoshoot zelf zal net zo lang duren als dat een kind aangeeft. 

Handig als het eerste kledingsetje meteen al aan is, zodat we die sowieso kunnen fotograferen. Daarna nog 1 of 2 kledingsetjes, afhankelijk per kind wat haalbaar is. 

 

 

STAP 3: DE REVEAL

Ongeveer drie weken na de sessie kom je terug naar de studio voor de “Reveal”.

Tijdens deze reveal sessie laten we je de beelden zien. Prachtig geprint en in passe-partouts, zodat je ze kunt vasthouden en goed kunt bekijken. Je bepaalt helemaal zelf welke foto’s je mee naar huis neemt en hoeveel.  Het eindbedrag bepaal je dan ook zelf. Sommige mensen nemen 2 prachtige Fine Art prints mee die je zo neer kunt zetten op bijvoorbeeld een fotoplank en zijn €550 kwijt en andere mensen bestellen Wall-Art collecties en meerdere folioboxen en zijn dan bijv €5000 kwijt. Hoeveel je mee wil nemen, bepaal je volledig zelf en je bent niks verplicht. Je neemt alleen mee waar jij volledig verliefd op bent. 

 Onze studio is gericht op het maken van beelden als kunst voor aan de muur of in onze prachtige bewaardozen. Onze studio is niet ingesteld op het leveren van een ‘onaf’ product met betrekking tot het opvragen van digitale beelden. Wel worden de digitale bestanden, bijbehorend bij de gekozen foto’s, mee geleverd bij de uitgebreide pakketten op het moment dat de bestelling betaald is. Naast de foto’s in onze bewaardoos kunnen we jouw favoriete beelden laten afdrukken en inlijsten, of laten afdrukken op legio, kwalitatief hoogwaardige, maar vooral prachtige mediums.

STAP 4: JOUW PRODUCT OPHALEN

Ongeveer 2 weken na de reveal (Foliobox 1 week, Wall-Art 2 weken) kom je terug naar de studio om jouw prachtige bestelling op te halen. Dit moment is altijd een cadeautje: het ultieme cadeau aan jezelf. Het moment dat je eindelijk jouw prachtige portretten in handen zult hebben. 

“Photography is about capturing souls, not smiles”

– Corine de Ruiter

fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
portret vrouw
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret
fine art boudoir portret

Contact

Contact