Kinderen

Werkwijze:

Mijn plan met kinderen is vooral dat ik geen plan heb. Ik laat me leiden door de kinderen, zodat zij zich het snelst op hun gemak voelen. Pas daarna begin ik echt met fotograferen. Geen nepglimlach. Ik ga voor de ” gewone” blik zoals een kind gewoon is of voor de echte glimlach, omdat ze op dat moment gewoon plezier hebben. Sommige kinderen vinden het leuk in de studio, maar sommige kinderen ook weer helemaal niet. Dan kunnen we ook eventueel op een mooie locatie afspreken. We gaan dan leuke dingen doen en tussendoor schiet ik de foto’s waarbij uw kind er dan ook op staat zoals hij gewoon is. Als uw kindje nog heel klein is dan is het fijn als u er bij bent als ouder. Maar als uw kind al wat groter is dan is mijn ervaring dat kinderen zich beter concentreren op de fotoshoot als de ouders er niet bij zijn. U kunt dan even een boodschap doen of gewoon aan de eettafel lekker wat drinken met een stapel tijdschriften. We maken er gewoon een gezellig moment van.

Graag wel minimaal 3 outfits meenemen zonder prints of teksten, zodat niet de kleding maar juist jullie kind centraal komt te staan. Hemdjes zwart/wit, blouse/overhemd in het wit, stoere jasjes zonder prints/teksten, turnpakjes, balletpakjes, mooie jurkjes, bretels, pantalons, andere kleding in mooie stoffen enz.. Hierdoor kunnen we hele gevarieerde foto’s maken in verschillende stijlen.

Voor jonge kinderen: een fotogenieke knuffel doet het ook altijd heel goed

Aangezien ik veel verschillende stijlen kan neerzetten overleggen we van te voren wat voor wensen je hebt en welke stijl jij je kind in gefotografeerd wilt hebben. Buiten is meer lifestyle-achtig en binnen juist tussen portret en Fine-Art in.

Een ding is zeker: uw kind zal absoluut meer zelfvertrouwen krijgen tijdens een fotoshoot en het zien van hoe ze erop kunnen staan. Zelfvertrouwen geven staat voorop tijdens deze fotoshoot. 

 

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard