Fotoshoot op locatie

Werkwijze

Een heerlijke buitensessie met het gezin. Gewoon een wandeling maken in een mooi gebied met mooi licht. Hierbij probeer ik de liefde en het plezier met elkaar vast te leggen. Geen schoolfoto of statige portretten, maar meer de spontane invalshoek waarbij iedereen erop staat zoal hij/zij is. Ik wil hierbij vooral de liefde en het plezier binnen jullie gezin vastleggen

Vooral met jonge kinderen gaan we leuke dingen doen, zodat zij het niet meer ervaren als een fotosessie maar als een leuke wandeling in de buitenlucht… Rennen, vliegen, springen: van alles halen we uit de kast… Ik laat me hierbij leiden door het type kind en waar hij/zij zich het meest blij bij voelt… Andere kinderen voelen zich veel prettiger bij een rustige setting. Ik pas me aan aan jullie gezin en jullie wensen.

Maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een loveshoot te doen op een industriële locatie of bijvoorbeeld op het strand… Alles is mogelijk in overleg. Samen overleggen we in welke stijl jij gefotografeerd wil worden. Wat staat centraal? Liefde en plezier, spontaniteit of juist wat meer geposeerd?

Kleding en styling kan hierbij een grote rol spelen: handig om met elkaar af te spreken welke kleuren jullie voor kiezen en bij elkaar matchen. Het liefst geen teksten of drukke prints. Hierdoor blijven jullie als gezin centraal staan en niet jullie kleding. Zachte kleuren en zachte stoffen doen het heel goed. 

Bij slecht weer moeten we de afspraak verzetten.

 

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard