Baby

Een babyshoot blijft iets bijzonders… vastleggen van een moment dat maar heel kort duurt, maar zo bijzonder is in je leven.

Hoe werkt het?

Je neemt contact op als je zwanger bent. Als jij weet wanneer je uitgerekend bent, dan houd ik extra ruimte in de agenda vrij voor en na die datum. Direct na de geboorte neem je contact op en kunnen we de definitieve datum plannen. Het liefst binnen 3 weken na de geboorte. Dan zijn de kindjes nog het meest flexibel.

Hoe werkt het?

Alles draait om jouw kindje en zijn/haar behoefte. Een volle buik, lekker warm en rozig dat kan allemaal positief meewerken voor het welzijn van je kindje. Als jullie voor de fotoshoot jullie kindje in bad doen en vlak daarvoor zorgen voor de laatste voeding, dan voelt een kindje zich al behoorlijk prettig.

Locatie: bij mij in de studio of bij jullie thuis op een groot tweepersoonsbed met voldoende daglicht.

Ik heb verschillende achtergronddoeken en jullie kunnen kiezen welke kleuren jullie het mooist vinden. Meestal lukken 2 en heel soms 3 verschillende achtergrondkleuren… en ik probeer heel veel verschillende mooie foto’s te maken van jullie kindje en volg het ritme van wat jullie kindje zelf aangeeft. Soms wil hij/zij nog wel eens een voeding tussendoor en daar is dan ook gewoon alle tijd voor…

Hebben jullie nog speciale knuffels/doekjes/dekentjes? Geef het aan en ik zorg ervoor dat jullie kindje ermee op de foto komt te staan. Of is er een wens samen met een broertje of zusje? Geef ook dit van te voren aan, want dan kan ik daar rekening mee houden.

 

Afspraak maken: 06 24649640 of mail info@corinederuiter.nl                                        Adres studio: weegbree 22, 1705 RA  Heerhugowaard