Wie is de persoon achter de camera?

 

 

Ik ben Corine, inmiddels 45 jaar oud en ik ben moeder van 2 dochters: Julia en Noa. Ze zitten inmiddels allebei al op de Middelbare School.

Ik ben van jongs af aan al gek op Fotografie. Maar dat was in de eerste instantie alleen een hobby. Ik heb eerst 22 jaar gewerkt als leerkracht, intern begeleider en hoogbegaafdheidsspecialist. Daarnaast was ik parttime begonnen als Fotograaf, omdat dit altijd een soort droom van mij was… Toen kwam eindelijk het moment voor mij om de knoop door te hakken: Dit wil ik Fulltime gaan doen!

En wat een voldoening geeft dit: de impact die mooie foto’s heeft op mensen. De emotie die daarbij komt kijken en ook hoeveel invloed dit heeft op hoe je naar jezelf kijkt en hiermee ook je zelfbeeld.

Ik werk dan ook samen met 5 hele lieve en gezellige visagistes/haarstylistes: Maurissa, Leonie, Marie-Jeanne, Celine en Nova. En samen vormen wij een soort Glam-team.

Iemand die eerst het gevoel heeft niet mooi op de foto te kunnen laten staan, zo’n boost te geven dat ze aan het einde van de fotoshoot als een model staan te poseren en zich ook echt mooi gaan voelen. En binnen 3 weken daarna terug te komen in de studio en dan de verbaasde gezichten te ervaren: ‘Oh wauw! Dat ben ik echt! En wat ben ik ontzettend mooi!’ en ook vaak met de bijbehorende emoties.

En mijn enige doel is om elke dag weer beter te zijn dan de dag ervoor… Iedereen weer te laten beseffen hoe mooi hij/zij wel niet is en dat dat gezien mag worden! En dat het niet uitmaakt wat voor maat of leeftijd je hebt. Je bent mooi zoals je nu BENT. Je hoeft het alleen nog maar te zien en te ervaren.