40 BOVEN 40-PROJECT

Ben jij er klaar voor? Om de mooiste foto van jezelf te laten maken? Zoals jij jezelf nooit eerder hebt gezien: vol in je kracht en zelfvertrouwen! 

Boven de 40 & mooier dan ooit

 

 

 

Inmiddels ben je er achter dat je er niet meer uitziet zoals rond je 20ste en dat er menig rimpeltje bij is gekomen. Ook zijn er misschien kilo’s bijgekomen en weer afgegaan(of blijven zitten). In Brazilië hebben ze een uitspraak voor al die rimpels en evt. extra kilo’s: “boas lembrancas” oftewel “goede herinneringen”. Want aan iedere rimpel en kilo zit wel een herinnering die je mag omarmen. 

 

 

Dit is de leeftijd dat je schoonheid van binnen zo sterk is, dat hij naar buiten straalt en je mooier laat zijn dan ooit. Schoonheid kent geen leeftijd of maat. Het maakt niet uit hoe oud je bent, hoe je eruit ziet of welke maat je draagt.

Het gaat er om dat jij er uit ziet als jezelf, je VOELT als een model op alle mogelijke manieren. Het gaat om een interne transformatie van zelfvertrouwen. Het gaat om het omarmen van jouw authentieke schoonheid, laten we eerlijk zijn, om er vet cool uit te zien terwijl je dat doet. Dat is mijn specialiteit.

Door dit project, ‘40 boven de 40’ wil ik laten zien dat je nog lang niet over de datum bent. Ik geloof er in dat de vrouwelijke vorm kunst is, ongeacht de vorm die het heeft. Ik geloof er in dat jij er geweldig uitziet zoals je nu bent… niet 10 kilo minder dan nu of niet 20 jaar geleden…. NU! Daarom ben ik op zoek naar vrouwen boven de 40, maar dat mag ook boven de 50, 60, 70 of 80 zijn. 

 

 

Sinds 2 jaar ben ik de 40 gepasseerd en ik moet zeggen dat ik dat helemaal niet erg vind. Het lijkt wel of het steeds minder belangrijk wordt wat een ander van je zult vinden en ik zit inmiddels in de fase dat ik volledig heb geaccepteerd hoe ik eruit zie. Natuurlijk heb ik heel veel imperfecties, maar weet inmiddels dat ze bij me horen en dat ze me mede maken wie ik ben… Net als elke rimpel die ik heb verdiend, alle wijsheden die ik heb opgedaan en alle levenservaring erbij. 

 

 

 

 

 Hoe fijn is het als je dan kunt vieren dat je dit punt bereikt hebt… dat je trots bent op jezelf en jezelf accepteert zoals je bent! Ik zou jou heel graag willen vastleggen in het vieren van jouw zelfvertrouwen. 

 

 

 

Het gaat er om dat jij eruit ziet als jezelf, je VOELT als een model op alle mogelijke manieren. Het gaat om een interne transformatie van zelfvertrouwen. het gaat om het omarmen van jouw authentieke schoonheid, laten we eerlijk zijn, om er vet cool uit te zien terwijl je dat doet. Dat is mijn specialiteit. 

 

 

 

 

 

Telefonisch consult

Hierin bespreken we wat je allemaal meeneemt naar de fotoshoot en hoe jij je het beste kunt voorbereiden.

Visagie

Professionele Visagie door een van onze specialistische make-up artiesten voor je “camera ready look” op de dag van je fotoshoot.

Speciaal voor jou, om je te verwennen en te laten stralen.

Fotoshoot

Een fotosessie van 60 minuten voor de camera. Je gaat het ervaren en enorm genieten. Ik leid je er zodanig doorheen dat je je als een topmodel zal voelen.

Hoezo……………. niet fotogeniek? Dát bestaat niet, geloof mij. Vertrouw mij dat het goed komt, zelfs méér dan goed! Dat is mijn werk, mijn passie.

Ben je er klaar voor?

Bestel afspraak

 

Binnen drie weken na de shoot kom je terug naar de studio om je waanzinnige foto’s te bekijken. Je krijgt één foto bij de shoot. Dit is hét moment om extra foto’s te bestellen. Je koopt alleen wat jij mooi vind!

DOE JE MEE? DAN ONTVANG JE DÍT ALLEMAAL:

  • Telefonisch pre-shoot consult om alles van A-Z te bespreken: hoe wil je gefotografeerd worden, wat trek je aan enz.
  • Prachtige professionele visagie voor je camera ready look op de dag van je fotoshoot door onze specialisten
  • Fotosessie van 60 minuten voor de camera in de studio in Heerhugowaard. Je gaat hier van genieten!
  • Een portretonthulling & bestelafspraak om je prachtige gratis portret ter waarde van € 250,- uit te zoeken en de gelegenheid om extra portretten aan te schaffen
  • Deze geweldige pré-campagne wordt natuurlijk ook zichtbaar op social media, dus ga je automatisch akkoord wanneer ik je before/after foto’s, de behind the scenes momenten én interviews, gebruik om daar te tonen.

Deze VIP experience speciaal voor de 40 over 40 campagne, ter waarde van €475,- , kost nu slechts € 225,- met 100% portretgarantie, zodat je ook werkelijk verliefd wordt op je eigen portretten!

KLAAR OM TE STRALEN?

Book nu snel je unieke fotoshoot en reserveer jouw consult om alles te bespreken. Er kunnen slechts 40 vrouwen meedoen. Vul hier onder je gegevens in en vertel mij waarom jij mee wilt doen. 

5 + 6 =